Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ingeborg

Video
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Hoppe
 10 år 
 145 cm
 Palomino
Ingeborg er en dejlig og rolig hoppe. Hun er utrolig smuk med en flot, stor hårpragt! Hun bevæger sig ganske udemærket, og viser sig gerne frem. Hun er slank bygget, ret sporty af en haflinger at være - slet ikke tung. Hun har store gangarter i forhold til hun er pony, og det er helt sikkert noget der skal hives frem under uddannelse af hende.

Hun nyder at blive striglet og nusset om, og er meget nysgerrig! Hun er lidt stærk og mangler lidt opdragelse, da hun ikke har været meget i hænder de første år af hendes liv, men det kommer undervejs under især tilridningen. Ingeborg er meget nysgerrig og elsker opmærksomhed. Hun kommer stortset hver gang man kalder og vil rigtig gerne nusses og snakkes med på folden.

Ingeborg er totalt cool overfor sadel og hovedtøj! D. 5. maj 2014 havde vi det på hende for første gang (se billederne) og hun var virkelig god. Vi kunne klappe på sadlen og lade sadelklapperne "flyve" uden de store protester :-) Hun rykkede lidt på sig da vi begyndte på det, men sagde intet til at få spændt gjord osv.

Vi har nu haft rytter på Ingeborg og hun reagerede stort set ikke. Hun stod pænt stille under opsidning og begyndte først at gå da der blev afgivet signal til dette. Super cool og rigtig dygtig :-)

Ingeborg er rigtig rolig!! Kan kigge på nogle ting i starten, men gør absolut intet voldsomt andet end krybe lidt sammen. Hun har haft presenning over sig og under sig på samme tid - meget cool!

Ingeborg har desuden en søn, Mystique, fra 2010. Hun er en rigtig god mor!

Skal absolut ses, hun bliver den perfekte barbiehest!
 
 

[Salg] Lækker palominofarvet

Privat salg. Ingeborg har grønt hestepas. Evt. nedslag i pris ved køb af hende sammen med hendes søn, Mystique.

Pris: 10.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] H: barbie haf. Ø: DV avl

DV avlshoppe, skal være kåret i RDH, som minimum DH eller DS. Behøver ikke være ren i bøjeprøve eller uden skader, dog tager vi ikke imod en med betydelige skader der har effekt på hestens trivsel og hverdag.
Video HesteData Google
ID: 208333200711520
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 20 juni 2014 kl. 23:48, og har været vist 617 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider