Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Højgårdens Tess

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 165 cm
 Lys skimmel
Det er med blødende hjerte, at jeg må indse, at min smukke hoppe, Tess, og jeg er vokset fra hinanden. Derfor har jeg nu efter mange svære overvejelser valgt at sætte denne skønne perle til salg. Trods hendes alder føler jeg, at hun har rigtig mange gode år tilbage, og jeg mener, det ville være synd at pensionere hende. Hun ville ikke kunne leve i at blive pensioneret allerede.
Tess er en fantastisk hoppe, der på rigtig mange måder har det ideelle temperament; hun er sød og rar på stald og finder sig i det meste. I der daglige rides hun hele året rundt på udendørs-bane, og dette har helt klart været med til at hærde hende, så der nærmest ikke længere er noget, der skræmmer hende. Du kan altid trygt stole på hende. Desuden trænes der travheste på gården ved siden af, så dem er hun vænnet til, samt børn, hunde, og diverse andre ting. Jeg havde en overgang en yngre pige uden den store erfaring på ryggen af hende, og det tog hun virkelig pænt.
Hun ville være den perfekte konehest.
Jeg har haft Tess i godt og vel 5 år efterhånden, og sammen er vi gået fra LC til LA-niveau.
Hun er sidste år startet til Morsø, og dette tog hun mildest talt i stiv arm og gik sit første C-stævne i LA1 til godt og vel 65%. Hun er startet til og med LA3 til 64% i debuten sidste sommer. Traverser var ligeledes påbegyndt, samt her d. 18/5-16 er changement træning også påbegyndt.
Hun er dog en hoppe med meninger, dog uden nogensinde at forsøge at smide af - jeg er kun strøget af hende én enkelt gang, da jeg dumsindigt ville springe lidt for højt i dressursadel.
Tess elsker at springe, men grundet rytters manglende interesse - og mod - er dette ikke udnyttet.
I terrænet er hun en af de mest godmodige heste, jeg nogensinde har kendt. Hun er frisk fremadgående, men kigger stort set aldrig og giver altid en skøn tur.
Alt i alt ville Tess egne sig rigtig godt til rytteren, der vil ud og starte de mindre dressur-klasser for at erhverve sig erfaring på en hest, der giver blikfang hver gang. Hun ville også være fantastisk til en rytter, der bare ønsker sig en hest, der giver en god tur på dressur-banen, såvel som i skoven eller over de små spring.
HUN ER DOG IKKE EN HEST, DER SKAL UD OG STARTE MB! Tess skal helst ikke presses længere ud i dressurklasserne.
Men kom ud og hils på hende, det ville hun elske!
PS - rytter på billeder er 181 cm høj!

Hun er passet med alt og går med sko på alle fire - udelukkende grundet baneunderlaget på opstaldningsstedet slider på hovene.
OBS er netop vaccineret 18/5-16 samt passet med tænder. Hun er ligeledes fuldt forsikret, og denne forsikring kan ved interesse overtages.
 
 

[Salg] Smuk dressur-perle/evt. konehest?

Ingen udlån eller bytte, og hun sælges IKKE til rideskole.
Dette er en helt unik hest, og jeg ønsker mig forbehold til at vælge mellem eventuelle interesserede.
HJEM FØR PRIS.
Der er kan evt. følge noget udstyr med efter aftale: Windsor elite sadel og micklem trense. Hvis dette skal indgå - hvilket jeg vil sætte pris på, da hun har gået med trensen længe, og gerne skal gå med micklem, og sadlen er tilpasset hende. I så fald er prisen 29.000 kr.

Pris: 22.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video DRF Go Google
ID: 208333200005403
F: Odin
Dansk Varmblod
M: Lille Klingdals Sheila
Shagya Araber
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Skive rideklub
Senest rettet 20 maj 2016 kl. 10:04, og har været vist 8211 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider