Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Congo

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 20 år 
 148 cm
 Mørkebrun
Jeg bliver desværre nødt til at sælge min pony, udelukkende af den grund at jeg ikke kan tage ham med på efterskole næste år igen.
Congo er en super cool vallak af blandet race på 139cm. Han står med forsko. Vi har startet La2 i dressur til 66,25% og springer La (90cm) til stævner. Det højeste vi har sprunget på enkeltspring er 125cm. Han kan komme langt, både i spring og dressur, med den rigtige rytter.
Congo er super let at have med rundt, da han nærmest ikke kigger, og bare går direkte op i traileren når vi skal ud og køre.
Hvis du først vinder hans tillid, så vil du altid have den. Så længe du altså bare viser ham lige så meget respekt og tillid, som du vil have han skal have til dig. F.eks har jeg sprunget 80cm på ham uden sadel og uden at have fast i tøjlerne. På staldgangen kan han også bare stå selv, når jeg strigler ham.
Congo har en ret stor galop i forhold til at han kun er en 2?er. Men det gør den jo bare virkelig lækker at, sidde i, og arbejde med ham i.
Med henblik på hans temperament er han noget af det dejligste. Han finder sig i nok nærmest alt man finder på at lave med ham. Jeg har f.eks stået oppe på hans ryg, uden at nogen holdte. Jeg har siddet baglæns mens vi har skridtet rundt med andre i hallen. Jeg har også lagt ned på ryggen på ham, imens vi også har gået rundt med andre. Men selvfølgelig kan han også tænde af nogen gange, og det sker oftest når vi er ude og jorder med andre. Der kommer der virkelig et konkurrence gen op i ham, og man kan bare se hvor meget han nyder det.
Jeg har, d. 22 april 2014, haft Congo i 2 år. Før jeg fik ham, havde han lige været elevpony, men blev stresset over at der var så mange forskellige som red ham, så han blev taget ud. Jeg begyndte så at hjælpe en veninde med at træne ham op igen, så han blev glad for ridning igen. Og da min gamle pony så blev aflivet, fik jeg Congo som min egen. Pga den fortid, sælges han KUN til privat, og jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem købere.
Congo står til hverdag på Vestbirk Musik- & Sportsefterskole tæt ved Horsens. Ellers står han på Egum rideklub, lige uden for Fredericia.
17000 uden udstyr, 19000 med udstyr.
 
 

[Salg] Super spring og dressur pony sælges

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem køberne.
Han sælges som sagt KUN til privat ryttere

Pris: 17.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 156591
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 maj 2014 kl. 21:46, og har været vist 1418 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider