Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vestgaardens Stedingstar

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 166 cm
 Brun
"Stedinger" er en fantastisk smuk, omgængelig og talentfuld dressurhest, som endnu ikke har toppet i niveau.
Han har været redet siden han blev tilredet som 4 års, og har hele vejen igennem været lærenem, samarbejdsvillig og stabil.
"Stedinger" har startet DSA for 5 års og 6 års, men da han lige knap var klar og afpudset i alle øvelser, endte han kun med et 7 tal i 6 års, som ikke var nok til at gå videre.

Han er startet i alle LA klasser, og har også startet en enkelt MB0, men er pt. i niveau klar til LA2, LA3 hvor han er stabil i alle øvelser.

"Stedinger" har haft 2 korte pauser, grundet forkert smedearbejde og deraf et par uheldige oplevelser (ring og hør nærmere). Herudover har han ingen skader, sygedage eller andet der har haft indvirkning på hans ridemæssige brug.
Han er i øjeblikket igang efter den sidste korte pause, og er derfor ikke i 100% form, men han rides dagligt og er stævneklar om nogle måneder. Prisen er sat efter hans nuværende niveau, og vil stige i takt med at han bliver stævneklar igen!

Der er foretaget røntgen, da han var 3 år, hvor en ubetydelig rtg. fejl blev fundet, og herudover har han et stort overben under kæben, som ikke ses under ridning, og ellers ikke påvirker ham. Overbenet er undersøgt og rtg fotograferet hos Højgaard, og kan forholdvis let opereres væk for en pris på ca. 8000,00. Det har jeg valgt ikke at gøre, da det ikke har nogen betydning eksteriørmæssigt og ridemæssigt, og istedet er prisen sat efter at ny ejer kan vælge at få det gjort.

"Stedinger" er en ædel og let gående hest med 3 meget gode elastiske og rummelige gangarter. Han er højtstillet, langbenet og rigtig godt sat sammen.
Han er rolig og cool i de fleste situationer, men kan engang imellem få nogle ideer, som gør at han pludselig bliver bange for noget han måske har set mange gange før. Han bliver aldrig panisk og vild, han stopper blot op og skal "overtales" lidt til at gå forbi :-)
Han er helt igennem fuldstændig reel, rar og yderst opmærksom på sin rytter, også under ridning hvor han er fintfølende.
"Stedinger" er vandt til at blive læsset og køre i trailer, hvor han nemt kan læsses af en mand. Han kan også stå i traileren til stævner mv. uden at lave unoder :-)

Hesten kræver en rutineret rytter, og er ikke en begynderhest.
Super emne som overgangshest fra pony.

Video vil blive lavet og lagt på.

KUN seriøse henvendelser.
 
 

[Salg] Smuk og talentfuld dressurvallak

Privat salg.
Liv og uanvendelighedsforsikring hos KDH.
Hestepas.
Alt hans udstyr medfølger (dækkener, trense, underlag/pads bandager/gamasher, strigler mv.)
Sadel (Stübben Maestoso De Luxe", kalveskind) kan til købes for 4500,00, den er 100% tilpasset hesten og yderst vedligeholdt.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333DW0504232
F:   Link
DE433331260400
(OS DEU)
M: "egesgaves" Karisma
9603644
(DV DK)
MF:
DVH 525
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 august 2014 kl. 15:22, og har været vist 18038 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider