Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gry Hovmand

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 155 cm
 Mørkebrun
- Gry er en dejlig hest, der er lige så go som dagen er lang, og kan sagtens rides af både små børn, nybegyndere og øvede. Dog kræver hun en øvede rytter i det store billede. Hun er stille og rolig, men det er heller ikke noget problem at "tænde" hende i trænings øje. Hun er blevet brugt til dressur og tur, men hun nyder skam også at springe, det er dog ikke trænet meget pga. rytters interesse.

- Under rytter er hun lyttende, fintfølende og dejligt selvgående. Hun har været startet adskillige gange i dressur (LD1-2), og har fået fine resultater med hjem. Desuden er hun trailer vant og køre altid uden problemer. Hun er i dressuren trænet i schenkelvigninger, versaner, tilbagetrædninger og meget andet. Gry har en dejlig stor taktfast og rummelig trav, skridten er ligeledes stor, rummelig og med et godt rygsving, hun mangler dog stadig lidt træning i galoppen (hvilket er på vej). Hun er 100% trafiksikker og hun stoler utroligt meget på sin rytter på tur, men skal man prøve en frisk galop på en stup mark eller en strand er hun klar.

Selvom hun er traver, så har hun aldrig været brugt i trav sporten, men hun vil sagtens kunne avle, da der er fuld stamtavle på hende, og hun har tidligere været brugt som avlshoppe og har fået 2 fine føl hos opdrætter. Hvis dette skulle have interesse, kan hendes stamtavle findes her: http://195.198.34.45/shestinfo

- Gry har det meste af livet været i løsdrift, dog har hun heller ikke et problem med at stå i boks. Det er dog et krav for salget at hun i fremtiden får meget fold tid.

-Gry sælges udelukkende pga. af studie og hun er klart et kig hver!!

 
 

[Salg] Skøn enmandshest sælges

Gry har rødt hestepas.
Sælges ikke til rideskole.
Alt hendes udstyr medfølger heriblandt Dressur Sommer sadel, hovedtøj, dækner, underlag ovs.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 156428
Dressur: Talent
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 27 marts 2014 kl. 21:42, og har været vist 109 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider