Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sato San Skovmosegaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Trakehner  
 Vallak
 14 år 
 167 cm
 Brun
Sato er en sød og dejlig hest, med et godt sind. Han er opmærksom, men bliver meget sjældent bange eller ser "spøgelser". Han er sikker i trafikken, på ridetur og i trailer.

Han kommer for det meste, når du kalder og er generelt, nem at omgåes. Sato er vant til at blive håndteret fra jorden og reagerer prompte på rytterens instruktioner.

En skøn hest at omgåes. Dog kan han være en smule kompliceret under ridning. Han har et stort rygsving, som kræver at man kan ride sig ud af svingene, kan man det får man altid en fantastisk ridetur. Han er startet i MB. Og er netop påbegyndt passage i daglig træning. En nem hest, hvis man forstår at få sat sig ned :-)
 
 
 
 

[Part] Dejlig vallak søger kærlighed

Sato søger en sød pige/dreng, der kunne tænke sig, at passe ham 1-2 gange i ugen. Der hører lidt staldarbejde med i pasningen. Herunder udmugning af boks (tørv/spåner), klargøring af hø og indlukning.

Sato søger ikke en ny rytter, men en der vil nyde at tage sig af ham, gå en tur med ham, skridte en tur på ham, lufte ham i roundpen eller bare strigle ham lidt.

Sato står i 6091 Bjert - så du kan have mulighed for selv, at komme frem/tilbage. Han er opstaldet i fantastiske omgivelser, med store bokse, fiberridebane , roundpen og gode turmuligheder.

Det er væsentligt, at du er en erfaren hestepige/dreng, da Sato er en stor hest, der har brug for en der kan håndtere ham. Det giver den bedste oplevelser, for alle parter.

Sato og jeg håber at finde en pålidelig og stabil hestepasser, jeg er meget fleksibel og det meste kan vi planlægge os ud af.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200301256
F:   Link
TAF 9701
(TR DK)
M: Serikit
HT 9634
(TR DK)
MF:
TAF 8302
(TR DK)
Dressur: M-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 22 marts 2014 kl. 08:30, og har været vist 465 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider