Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lancelot Bajar

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 18 år 
 168 cm
 Rød
Leder du efter hesten, som altid er ved din side og nem i hverdagen? Jeg sælger nu mit et og alt, gennem 2 år. Efter længere tid, har jeg nu måtte indse at jeg ikke længere, har tiden til min bedsteven.
Lancelot fik mig til at føle tryghed, ved første ridetur og ønsker at DU skal føle det samme.

Lancelot (Lance) er en fantastisk lærer, og han prøver gerne de ekstra 10 Mins. Ridning, for at øvelsen sidder lige i skabet. Han har med tidligere rytter sprunget MA. Jeg selv, gik fra en LC da jeg fik ham, til MB til træning. Han er utrolig stabil i springningen og vender på en 25-øre til stævnerne. I dressur er han samarbejdsvillig, og prøver altid hans bedste. Han springer med lethed og har prøvet at springe alt.
Han kan alle øvelser i dressur til LB-LA. Han har ingen unoder, hverken på springbanen eller dressur banen såvel som trailer, han går lige ind. Han er i alt en meget ærlig hest, at arbejde sammen med. Lancelot vil egne sig rigtig godt til pigen/drengen som går fra pony til hest, eller en som vil ud og opleve en masse på heste ryg.

I trafikken, er han yderst rolig om det er på stranden, i skoven eller på vejen. Han er nervefast, om vi er alene eller sammen med andre på tur. Han er hverken bange for vilde køer, eller store traktorer der passere.

Så søger du din bedste ven, som er velredet og med hjertet og sindet det rigtige sted. En ven som du kan bruge til stævner og hyggeture i skoven, på stranden, såvel som i vandet og på vejen, så er Lancelot et godt valg.

Lancelot sælges KUN pga. studiestart. Da det har været vores bedste hest og er meget dyrebar for os, så betyder det meget for os at han får en ny god familie.

Prisen kr.29.900,- Prisen kan evt. forhandles ved den rette køber, og udstyr ligeså. Hvis I mangler en hestetrailer, så har vi en brugt Brenderup til salg. Beløbet kan vi drøfte.

Kun seriøse købere, med forældreopbakning, da det er vigtigt for os at han kommer det rette sted hen.

Med venlig hilsen Pia & Simone Nexø
 
 

[Salg] Fantastisk allround hest!!

Lancelot er passet med alt; smed, vaccinationer, tandraspning og har grønt heste-pas.

Pris: 29.900,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 9908174
208333199908174
Dressur: LA-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 marts 2014 kl. 12:16, og har været vist 6447 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider