Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Satin's Royal Con Quest

Billede
Billede
Billede
Billede

 Tinker  
 Hingst
 11 år 
 150 cm
 Broget
En smuk 3-farvet/brun broget hingst, med et fantastisk skønt udtryk og tinker præg. Han har et skønt temperament, som folk ligger meget mærke til når han er i byen, Rar hingst med en meget stor personlighed.

Questen er en skøn hingst at omgås til dagligt, for ikke at sige når han også er med i byen. Altid dejlig nem at have med at gøre.

FORÆLDRE: Questen mor Satin´s Con Tikki, blev kåret som Årets hoppe i 2010(se hende under egen side). Tikki har også store evner indenfor sporten hvor hun går Dresser på LA plan, springer nemt 130 og ser gerne hun får en vogn efter sig og ud på tur. Tikki har efterhånden også et par mønstrings medajler bag sig. Questen far Satin´s Royal Oak er noget af det mest rolige der findes, han er en rigtig familiehest som nyder at hygge. Han elsker dog også en god tur enten med rytter eller for vogn..

SHOW: Questen deltog i 2011 i Roskilde kvadrillen på dyrskuet. Her var han totalt cool overfor alle lyde og det store publikum. Håber på mange flere show fremover.

DRESSUR: Questen har arvet sin mors dressur evner. Han går naturligt i holdning og er godt fremadgående i alle gangarter. Han går pt. øvelser på LA plan og er sikker på hans evner rækker til langt mere.

SPRING: Er bare noget han er tosset med, står der et spring i ridehuset kan man glemme alt om dressur, han ser kun springet. Han har løssprunget oxer og tribelbar på 130 cm og tror sagtens hans evner var til højere, da han kommer godt over springet. Med rytter har han nok sprunget 100cm ca.

KØRSEL: Forventet at ske i 2011

TERRÆN: Questen elsker at komme på tur og opleve en masse nyt.. Han er ikke bange for noget i skoven eller trafikken, men en enkelt plovfuge kan være enormt farlig. Går gerne forrest og viser vej for andre heste. Har været på nogle få jagter, hvilket han også egner sig til..

FREMVISNING: Blev i 2010 Best In Show Reserve til hingsteparaden på Dorthealyst.

2010 og 2011 fik han 23p + ærespræmie på Roskilde Dyrskue.

2012 Blev det til 24p + ærespræmie.
 

[Bedækning] 3-farvet, velgående og alsidig tinker hingst

Bedækningspris 3.500kr + attest til landscenteret 350kr
Fold/opstaldnings penge 25kr pr dag, medbringer hoppen føl ved siden 35kr pr dag.- Alle bedækninger registres hos landscentret.
- Der bedækkes ved hånd.
- Hopper møder sunde, raske.
- Det forventes hoppen og evt føl respekterer el-hegn. De skal kunne håndteres i grime og træktov.
- Hopper møder uden bagsko.
- Hopper går på døgnfold, hvis årstiden tillader dette. Kræver hoppen foder, skal det medbringes, så der undgås foder skift.
- Hopper opstaldes på ejers ansvar. Der vil blive tilkaldt dyrlæge, hvis hingsteholder under opholdet føler det nødvendigt. (kontakt til ejer vil så vidt muligt ske inden)
- Gratis ombedækning af valgfri hingst på stutteriet - Hvis ikke hoppen er drægtig, er hun velkommen igen, enten samme år eller året efter. Dog skal der betale for ny attest og foderpenge.
- Der gives rabat på 500kr i bropenge, hvis man skal via Storebælt eller Øresunds broen.
- Der gives også rabat hvis der kommer flere hopper fra samme ejer.
Pris: 3.500,00 DKK
 
 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: TFH 47
208333DT0608200
F:   Link
TFH 29
(TF DK)
M: Satin´s Con Tikki   Link
TF 96
(TF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 01 marts 2014 kl. 21:12, og har været vist 198 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider