Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Petronella

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 19 år 
 148 cm
 Brun
Petra er en skøn etter pony på 148 cm. Hun er fra den 28. april 1998, og fylder altså 16 i år. Hun er dog fuldstændig frisk og ung af sind, og hun har helt sikkert mange gode ride år tilbage. Man kan ikke mærke på hende at hun er 15 år gammel.

Petra er en blanding mellem New Forest og Araber. Hun er meget omgængelig, og sød på stald, fold, under strigling og ridning. Hun kan håndteres og rides af alle. Petra går stabilt til biddet i alle tre gangarter, og har fået mere og mere bæring og skub i hendes gang, efterhånden som træningen skrider frem. Schenkelvigning- og versadearbejde er påbegyndt, hvilket hun kan nogenlunde i skridt og trav. Der skal dog lidt mere træning til for at den sidder der fuldstændigt.

Petra er den perfekte turhest. Hun er altid cool på tur og må ofte lede an når de andre heste mister modet :) Hun er 100% trafiksikker og kan sagtens rides ud alene. Hun er også god at tage en frisk/kontrolleret galop på ude i naturen. Man kan både give den gas eller få en lidt langsommere tur. Hun er altid til at stoppe og styre, selvom hun bliver lidt friskt gående.

Petra er en robust hest der aldrig er halt. Hun har robuste hove og går uden sko. Hun er passet med smed, tænder og vaccine. Eneste minus er at Petra har været forfangen en enkelt gang sidste sommer. Hun har dog gået på græs fra november af uden problemer. Med forsigtighed vil hun sandsynligvis kunne fortsætte med dette, evt med en mundkurv i perioder.


Et godt hjem til min elskede hest betyder alt, og jeg tillader mig derfor at vælge imellem købere.
 
 

[Salg] Fantastisk pony sælges

For 15.000 kr. får man med i prisen en næsten ny sadel købt i sommers for 6.000. Denne passer hende helt perfekt, med sadelmager inde over. Derudover får man trense og regn-, overgangs- og vinterdækken, underlag osv. med. Uden udstyr sælges hun for 10.000 kr.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 156161
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 16 januar 2017 kl. 21:16, og har været vist 1684 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider