Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miss Dulle

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 17 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Dulle har virkelig det bedste hoved. Hun er 100 % trafiksikker, og kan sagtens rides på tur alene uden problemer, og selvfølgelig også med andre heste. Dulle er altid klar på at give den gas, og elsker når der er fart over feltet. Mig og Dulle har ofte redet rigtige lange ture på 3-4 timer, og hun har stadig masser af energi når vi kommer hjem fra turen. Hun er vant til, at ride hos havet, på vejene, på markerne o.v.s

Dulle går LB-LA dressur, vi har startet til og med LA1. Hun kan de grundlæggende øvelser, schenkelvigninger, kontragalop og versadder.

Dulle springer LB-LA i spring, Dulle kigger ikke på fyld. Hun har sprunget 130 cm med rytter. Dulle er vant til, at blive løssprunget, hvilket hun nyder rigtig meget. Dulle er rigtig frisk på springbanen, og vil rigtig gerne fremad, det kræver nogle gange, at du kan sætte hende på plads. Springbanen er helt klart Dulles stræke side.

Dulle og jeg har også arbejdet en del fra jorden, og vi har været med til et horsmanship kursus. Dulle kan de grundlæggende horsmanship øvelser.

Dulle har med tidligere ejer gået millitary stævner, og jagt stævner. Jeg har sprunget millitary spring på Dulle i skoven, det tog hun rigtig cool, og synes at det var sjovt.
______________________...__________
OBS OBS OBS!!
Dulle har desværre haft en seneskade, som begyndte i starten af september. Hun var halt i en uge, hvorefter vi så begyndte genoptræning med godkendelse af dyrlægen. Hun var i genoptræning i et par måneder, hvor efter vi var ude på Højgaard, og få hende skannet. Dyrlægen sagde, at vi bare skulle ride hende.

Jeg har redet nogle hårde ture på hende, og redet 1 times nogle gange halvanden times dressur på hende, og sprunget i ca. 15 min på hende, hvor springene var alt fra 50-110.

Hun har ikke været halt siden den uge hvor skaden begyndte, men dyrlægen kunne ikke svare på om skaden vil dukke op igen. Dog er hendes ben stadig lidt hævet, men det er blevet meget bedre.
Dulle er forsikret for 15.000, så hvis du overtager forsikringen sammen med Dulle. Så får du 15.000 kr tilbage, hvis Dulle går hen og bliver halt.
______________________...__________
Dulle er passet med smed, vaccination og tænder.

Dulle er helt klart en pony der skal opleves, men hun kræver end rytter der kan sætte hende på plads engang i mellem.
-------------------
Video:
www.hestegalleri.dk/video/ diverse_hest/332648- salgs_video_miss_dulle_

Dulle sælges for 20.000 kr med alt udstyr:
Springsadel med stigebøjler, springgjord og martingal, en masse springunderlag, springgamacher. Dressursadel med stigebøjler og gjord, og en masse underlag, dressur gamacher og bandager. Dækkener, både overgangs dækkener, vinterdækkener, regndækken, stalddækken og en masse skridttæpper, og refleksdækken. Juleudstyr. En masse grimer og trækketov. Hovedtøj.
eller for 14.000 uden udstyr.

Grunden prisen er fordi Dulle skal væk hurtigst muligt.

Det er muligt og få en fjordhest med i købet, han er 19 år gammel, men kan kun bruges som skovturs/hygge pony
 
 

[Salg] Lækker billig allround pony sælges!

alt udstyr kan medfølge Springsadel med stigebøjler, springgjord og martingal, en masse springunderlag, springgamacher. Dressursadel med stigebøjler og gjord, og en masse underlag, dressur gamacher og bandager. Dækkener, både overgangs dækkener, vinterdækkener, regndækken, stalddækken og en masse skridttæpper, og refleksdækken. Juleudstyr. En masse grimer og trækketov. Hovedtøj.

Hun har grønt hestepas

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0008343
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 februar 2014 kl. 11:39, og har været vist 2078 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider