Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Diablo DG

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pura Raza Española  
 Vallak
 7 år 
 153 cm
 Lys skimmel
Diablo er min vallak, som jeg har haft fra han var 6mdr. Han er skimmel og barok af bygning. Han er ikke så høj, måler pt. 153 og er derfor mere af den ældre type.

Diablo er en meget speciel hest og han betyder meget for mig. Han er ikke super kælen og kan godt virke lidt "snobbet". Han knytter sig meget til én person og er derfor en enmandshest. Jeg har et godt bånd til ham og ham til mig.

Jeg føler han er en hest, som man skal gøre sig fortjent til at være sammen med. Han er meget lærenem og super cool, men der skal være en ide i at gøre tingene, ellers gider han ikke rigtig. Han er meget klog og lærenem og keder sig derfor hurtigt i de samme ting. Han skal udfordres og det skal være sjovt, men så er han også med på den og gør alt for at gøre tingene rigtig. Han kan helt sikkert blive en god trick/showhest, med den hjerne han har.

Han har ikke haft det nemmest socialt, da han har prøvet at være i mange flokke hvor han ikke passede ind. Det har klart gjort noget ved ham, og har derfor været bagud mentalt. Men det sidste års tid har han stået i en velfungerende flok og han har fået selvtillid og ro. Nu er han endelig i balance med sig selv og klar til at begynde rejsen som ridehest. Jeg tager det meget stille og roligt, da han fysisk stadig ikke er helt udviklet.

 
 
 
 
 
 
Google
ID: 7240151002DK079
F: Ebano LXXI   Link
Pura Raza Española
M: Umbela II   Link
Pura Raza Española
MF: Hongo II
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 12 februar 2014 kl. 21:59, og har været vist 115 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider