Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lizette A

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 170 cm
 Brun
Lizette er en DV hoppe som jeg lige har købt, kåret RDS 2011. Har i eksteriørkåring fået 7, 7, 8, 7, 6, 7.5, 7.5, 7.5, 7
Til sadelkåring har hun fået samlet score på 7,5.

Hun er super smuk og har et meget dejligt væsen. Hun er en 8 år gammel høj moderne hoppe med sporty udseende og lange ben. Hun har 3 elastiske gode gangarter, med god bæring og bevægelse.
Ingen aftegn udover venstre forbens kode og højre forbens balle.
Hun har gået championat og blev bedst i rideprøve.

De sidste 2 år er hun kun blevet redet en smule i dressuren men er ellers blevet brugt som skovturshest 2-3 gange ugentligt. Men grundridningen er i orden og vil sige hun er på et LB niveau.

Nem og læsse og have med i byen.

Har fået 1 fint føl hos avler.

Sælges udelukkende pga. manglende tid og manglende økonomi til at avle videre på hende. Søger derfor et nyt hjem til hende hvor hun kan få den tid hun fortjener og man kan udnytte hendes potentiale.

Er passet med smed og vacciner. Går uden sko men med boots.
 
 

[Salg] RDS hoppe

Dækken kan medfølge samt hendes boots.

Pris: 37.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Hoppe søger part

Hun er som sagt 7 år og har haft hende små 2 år. Hun har haft det lidt svært i starten ridemæssigt efter alle hendes prøve og kåringer (grunden til jeg købte hende) og synderen til dette var et skævt bækken. Så jeg har fået hende rettet gennem en længere periode og startet hende forfra ridemæssigt - derfor hendes nuværende niveau kun.
Hun elsker al form for kontakt med mennesker og kan ikke få nok. Hun er rigtig fin og ride - meget blød og fin for hånden. Har startet hende let op i lidt sidebevægelser - men ellers har jeg primært fokuseret at få hendes muskulatur op igen efter jeg købte hende. Hun er fin som turhest, alene og med andre. Kan godt se spøgelser - det variere lidt. Men kun harmløst kiggeri Humørikonet smile Trailervant og nem og have med i byen.

Mit krav til parten er at du har styr på dit ridning, da hun har været uheldig før i tiden og kræver en fair rytter med en blød hånd. Udover det skal du selvfølgelig være god ved hende og behandle hende godt. Jeg står som sagt for alle udgifter og vi bliver enige om en månedelig pris - da det er vigtigst for mig at i passer sammen. Jeg vil fortsat ride hende en gang i mellem men ellers tænker jeg at der er frit slag

 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW0800378
F:   Link
DVH 888
(DV DK)
M: Blæsbjergs Labella   Link
BRDH 4845
(DV DK)
MF:   Link
DVE 475
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 marts 2016 kl. 12:49, og har været vist 379 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider