Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ho-Cassandra

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Hoppe
 12 år 
 158 cm
 Brun
Cassandra er en kærlig, fantastik hest med et meget vindende væsen på 158 cm i stang. Meget lærenem og omgængelig hest. Ikke aldersvarende trænet.Hun elsker lange skovture og går lige så fint alene som sammen med andre. Opmærksom på tur, men laver ingen unoder. Meget trafiksikker. Hun er et oplagt emne for en part med interesse for distanceridning.

Cassandra er opstaldet i en løsdrift med omkring 20 heste. I stalden er et godt kammeratskab, hvor alle hjælper hinanden med råd og vejledning samt udstyr, hvis man er i bekneb. Her er lækre faciliteter med gode turmuligheder, god drænet indhegnet ridebane, spring, terrænforhindringer og ridestier lige uden for døren samt Hareskoven 1,7 km herfra.

Cassandra er en hest der knytter sig meget til sin rytter. Hun bliver utryg, hvis hun ikke kender sin rytter, men når først hun har tillid til sin rytter vil hun gå gennem ild og vand for denne. Denne tillid etableres gennem arbejde fra jorden. Du skal derfor være indstillet på at ville arbejde med hende fra jorden 1-2 måneder inden du begynder at ride. Vi viser gerne øvelser, du kan lave fra jorden, hvis det har interesse :-)
 
 
 
 

[Part] Angloaraber hoppe søger voksenpart

Partpris er 800 kroner pr måned for 2 dage om ugen. 2 mugedage pr måned. Der er krav om undervisning, især i starten. Vi får undervisning af Lene Særmark Blue berry hill instruktør og Eva Tirstrup fra ridning i balance.

Ved interesse og yderligere spørgsmål kontakt Mette på 20 94 19, 19 eller Ulrikke 60 80, 54 07
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333AA0505828
F:
SH 1007
(AH DK)
M: Elicia
AA 2034
(AH DK)
MF:
AA+ 1003
(AH DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
aktiv hit stalden
Senest rettet 21 juni 2014 kl. 12:49, og har været vist 3922 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider