Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Glóey frá Bjarnastaðahlíð

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 16 år 
 133 cm
 Mørk skimmel
Vindott islænder, som bliver brugt som sportspony, dvs. at vi får springundervisning 1 gang om ugen, hun bliver longeret 1-2 gange om ugen, og bliver redet i dressur. Hun vælger selv tølten, og derfor træner vi ikke den særlig meget. I stedet træner vi meget trav, og smidighed, altså generel dressur.

Hun er den sødeste hest, og er en rigtig menneskehest. Hun er meget tillidsfuld, og jeg har allerede prøvet mange ting med hende. Herunder kan nævnes ridning med turister i Island (jeg tog hende med hjem fra Island efter at have arbejdet der i 4 måneder), hyrdning af en kæmpe, løs hesteflok (både som en af de løse heste, og hvor jeg rider hende og hyrder de andre heste), et enkelt springstævne, Store Hestedag og øl-natte-ridetur i Island.

I springningen rykker hun sig helt vildt! Jeg startede med at ride over bomme på jorden for 4,5 måned siden. Der havde hun aldrig prøvet det før, og forstod ikke rigtig det med at hun skulle løfte fødderne over bommene. Nu springer vi 60 cm. til træningen, og springer både lodrette og oxere, og har lige for første gang sprunget vand og spring med kasser under. Hun lærer lynhurtigt, og vores underviser (som selv er DM rytter) er meget imponeret. Hun løber aldrig med én, men har en god energi og suger godt på springene. Hun elsker rigtig meget at springe, og springer alt hvad vi indtil nu har præsenteret for hende. Altså meget ærlig og lærenem springpony

I dressuren er hun meget urutineret. Hun er efterhåden blevet rigtig god i skridt, og er godt følsom for benene. I de øvrige gangarter ligger der dog en del arbejde. Jeg er dog ikke et sekund i tvivl om at det nok skal komme.

Billederne jeg har er fra i sommers (de fleste). Der er sket en hel del siden da.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 352002001257924
F: Ofsi frá Bjarnastaðahlíð
IS1997157923
M: Rauð frá Bjarnastaðahlíð
IS1992257920
MF: Örvar frá Neðra-Ási
IS1985157796
Dressur: Tilredet
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 11 februar 2014 kl. 17:16, og har været vist 671 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider