Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Motoricas

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 15 år 
 148 cm
 Rød
Det er med blødende hjerte at jeg vælger at sælge Ricas. Vi har nu været sammen i 6 1/2 år, men grundet manglende tid, har jeg valgt at sælge ham.
Motoricas (kaldes Ricas) er haflinger, dog uden nogen papir eller stamtavle.
Ricas er den perfekte begynderhest, men også en hest til dig der vil videre i din ridning. Han er meget stærk i sine øvelser i dressur, og har startet op til LA4 på distriktsplan. I vores ponyår blev han placeret som klubmester på BER to år i træk, og har fået placering til distriktsstævner. Og derudover et hav af placeringer til klubstævner, både som pony og som hest. Han er super nem at have med i byen. Han går lige op i trailer, og kan let stå alene i traileren mellem klasserne.
I 2012 blev vi nummer to i dressur til fynsmester for haflinger, og i år 1013 blev vi placeret som nummer 1 i både dressur og spring. Han elsker at springe, og springer ALT, så længe man bares styre ham derhen. han har startet op til LB til distriktsstævne, men har kapacitet til mere. Han har sprunget 135 cm fejlfrit til højdespring, og satte af på 140 cm. Han stoler 100 % på sin rytter, og gør hvad man beder ham om! Det samme gælder på ture. Han er oftest den der går forest hele vejen, og bruges til som støtte til ungheste der skal på på vejen første gang.
Han er super sød på folden, og kan gå med alle heste. Her bruges han også tit som legekammerat til nye eller unge hest, da han ikke laver ballade.

Ricas fik i sommeren 2012 konstateret astma. Heldigvis nåede vi at tage det i opløbet, og det er derfor ikke noget der påvirker hans ridning, så længe man overholder de forholdsregler der er af hensyn til strøelse. Pt. står han på træpiller, hvilket fungerer super godt for ham. Derudover får han wrap og fuldfoder ved siden af. Så længe man overholder disse ting, og han kommer ud på fold, har det ingen betydning for hans ridning! han kan let ride undervisning både i dressur og spring, uden nogen hoste eller voldsom vejrtrækning. Han modtager INGEN medicin for astma, da dette ikke er nødvendigt.

Ricas har aldrig haft skader eller kolik, og er alt i alt en super sund hest. Han har super fine hove uden sko, da dette ikke har været nødvendigt endnu.

 
 

[Salg] allaround pony sælges!

Kun privat salg! Jeg vil have lov at vælge mellem købere, da det er vigtigt for mig at han kommer det helt rigtige sted hen.
Ricas har grønt hestepas, og er passet med vaccination og ormekur. Sund og rask.
Udstyr kan købes med for merpris. Prisen er IKKE fast, da det er vigtigere for mig at han kommer det rigtige sted hen - hjem før pris.
Ricas er helt sikkert et kig hver!

Pris: 29.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0206684
208333200206684
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 08 januar 2014 kl. 13:21, og har været vist 1987 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider