Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chivaz

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 9 år 
 158 cm
 Broget
Sød vallak på snart 6 år. Tilridningen er så småt begyndt i sommers, hvor han er blevet gjort ryttervant. Derudover er han trænet en del fra jorden og i klikkertræning. Han er rigtig sød at træne med, da han er meget koncentreret, og derfor er meget lærenem. Han vil rigtig gerne, og står altid på nakken af en, når de andre heste bliver trænet, og håber på det også bliver hans tur. Han er vant til at komme med på tur i skoven som håndhest. Det er han bare rigtig godt til. Man mærker næsten ikke man har en ekstra hest med, for han følger bare den anden hest´s tempo, og stopper lige når han skal. Han elsker at blive striglet, og kan stå længe og nyde det. Han har aldrig haft sko på, og er barfodstrimmet. Han er meget sød til at få ordnet hove.
Han er vant til at gå i løsdrift, og det fungerer rigtig godt. Han er en rigtig udehest, så han kan godt lide at gå ude mange timer om dagen. Det gør at han aldrig har været syg eller forkølet.

Min plan var at jeg ville starte fra bunden her i foråret med at tilride ham, men jeg er blevet gravid, så nu får jeg ikke tiden til ham. Derfor er jeg nødt til at sælge ham.

Han er passet med alt.
 
 

[Salg] Flot sortbroget pinto

Grønt hestepas

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 155688
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 16 marts 2014 kl. 15:37, og har været vist 2695 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider