Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Anshlag

Billede
Billede
Billede
Billede

 Akhal-tekiner  
 Vallak
 9 år 
 157 cm
 Palomino
Anshlag er på engelsk Buckskin i farve. Meget lys men med sort hale og manen en blanding af sort og lys. Han er langtfra udviklet muskelmæssigt, men det arbejder vi på. Han har lange, tynde ben og små hove, men går sikkert på såvel skrå som glat bund, da hans balance er meget fin. Han går barfodet og er i terræntræning som barfodet, så han kan gå distance - forhåbentlig stadig barfodet. Han har fine gangarter og kan gå let dressur og spring. Han er let at arbejde med, hvis man har et bånd med ham. Hans personlighed er imødekommende, men også reserveret og meget stædig. Han er meget følsom, og reagerer hurtigt på dit humør.
Til trods for sin unge alder og forsigtige tilgang til udfordringer i naturen, er han modig og trodser ofte sin egen overforsigtighed.
Jeg ønsker at arbejde ham (og mig selv) op til lange ture i naturen - gerne distance - og derudover bruger jeg ham til jordarbejde, hvor han er meget meget imødekommende, lyttende og lærerig. Han giver sig 100%, når han har tilliden til dig. Dermed giver han også så meget retur, hver eneste gang.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333200810692
101012008
F:
100700397
M: Alpaka 13
101002801
MF:
1270
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 december 2013 kl. 19:27, og har været vist 88 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider