Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

 Pony, blanding
 Vallak
 13 år 
 148 cm
 Sort
Smuk og harmonisk pony med charme og udstråling, som sælges grundet manglende tid. Han er nem at håndtere i alle situationer og kigger aldrig på noget til stævner. Kommer næsten altid hjem med en roset. Han er stabil og pålidelig, og kan omgås af selv helt små børn. Han har været redet af 10-årig pige i en periode. Felix har ingen unoder på staldgangen, han er nem at trække på fold og står stille under opsadlingen - Løfter selv hovene og åbner munden til biddet. Under rytter er han rolig og reagerer på hjælperne. Han springer også med stor lyst og har sprunget op til 115 cm med rytter. Han har en god teknik og stopper sjældent. De få gange vi har oplevet det, har det været rytters fejl.
Felix er den fødte stævnepony, han er cool i byen og yder altid sit bedste, da han nyder at vise sig frem. Han kan læsses af en person, da han går lige op i trailer. Felix har dog ikke været startet de seneste to år grundet rytters manglende interesse for konkurrencer. Felix kan alle øvelserne til og med LA6. Han vinder især på sin taktfasthed og sin sikre udførelse af alle øvelser. Han får næsten altid en kommentar med fra dommeren, som ?Charmerende pony? eller ?Smuk og rolig hest?. Felix er er fuld af uudnyttet talent og han har bestemt ikke nået toppen af sin karriere endnu!
På skovtur er han rolig og nem at styre. Stikker aldrig af fra rytteren, og kunne ikke finde på at bukke eller hoppe til side. Han er trænet i cordeo, er nem at ride bidløst på. I sommeren 2013 udelukkende reddet bidløst og uden sadel til både spring og dressur. Er i efteråret 2013 trænet af kyndig dressurrytter, som også vil fremvise ham.
Felix er passet med alt. Røntgen ok sommer 2013
 
 

[Salg] Smuk, harmonisk pony med charme og udstråling!

Pony sælges med alt udstyr, blandt andet tilpasset Kentaur dressursadel, 5 sæt underlag+bandager og 3 dækkener. Felix sælges til godt og blivende hjem. Ingen udlån eller bytte. Kun privat handel. Hjem før pris.
Felix har grønt hestepas.
Prisidé 50.000,-
Skal kontaktes på 2876-1566 - Sms'er besvares. Sælger går i skole og kan ikke tage telefonen mellem 8 - 15, men I er selvfølgelig velkomne til at lægge en besked på telefonsvareren, så vil der vendes tilbage så hurtigt som muligt.

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 0407726
208333200407726
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 02 december 2013 kl. 18:10, og har været vist 152 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider