Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Helleruphus Anischa

Video
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Hoppe
 11 år 
 143 cm
 Brun
Da denne skønne skabning blev født, troede man at hun var rød og hun blev derfor døbt "Red Lady". Jeg blev tilbudt at købe hende da hun var 5½ måned gammel. I den forbindelse var avler i gang med at lave pas på hende. Det viste sig under besigtigelsen at hun faktisk var brun med sølvbetonet man og hale. Jeg tog ud og så hende og bestemte mig hurtigt for at hende måtte jeg da bare eje :)
Samtidigt synes jeg at det var synd at hun hed Red Lady når nu hun var brun og jeg besluttede derfor at finde et nyt navn til hende. Derfor kom hun til at hedde Anischa :)

Hun kom hjem til mig fredag den 30. august 2013 og tog det hele i stiv arm. Hun viger med det samme de andre damer lægger ører af hende og hun er en hurtig bandit, som de andre ikke gider blive ved at løbe efter. Så jeg tror på det nok skal gå, selvom damerne ikke er meget for at "lukke hende ind i flokken" - men så må vi tage den tid det tager :)

Hun er utrolig let at omgås og går lige i hjertet. Hun er rolig og blid, men samtidig nysgerrig og ekstremt tillidsfuld :)
Hun kan på trods af hendes unge alder (6 måneder pt.) løfte alle fire ben og få renset alle hove, som man gør det på en alm. ridehest :)
Glæder mig til at arbejde med hende og følge hendes udvikling :)
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208333201300713
F: MB Karatt OX   Link
BA 3875
M: Me Lady   Link
Welsh cob / Hollandsk sportspony
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 16 maj 2017 kl. 16:23, og har været vist 294 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider