Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Books De Luxe

Billede
Billede
Billede
Billede

 Connemara  
 Vallak
 12 år 
 141 cm
 Dun
Stangmål (i cm): 141

Books De Luxe er en skøn 1?er Connemara pony, vallak på cirka 141 cm og er 9 år gammel. Han har en super godt temperament og den skønneste personlighed.
Books er en sød pony, der både kan dressur, spring, tur og hygge. Han har nogle fine gangarter og arter sig til det som rytteren ønsker. Hos os har han gået omkring LC3 og sprunget cirka 80 cm. På grund af mangel på interessen for at starte stævner, har han endnu ikke været ude til nogle. Han springer fint, men er ikke sprunget så meget pga. rytters manglende interesse. Books er også blevet brugt til undervisning af mindre og uerfarne børn ca. En gang om ugen ? dette klarer han til ug, kryds og slange. Han giver dem altid en god tur, de er rigtig trygge på ham og kan selv ride ham. Alle kan også hente ham fra fold og i boksen, han er sød lige meget hvor han er. Books er blevet brugt til tur og er trafiksikker i den forstand at biler, scooter og cykler er intet problem ? men ved tungere trafik er han ikke helt tryg.
Books er ren Connemara, efter elitehingsten Øxenholms Markbook. Han er en rigtig flot pony, alle steder vi har haft ham med henne har folk været helt vild med ham og hans flotte farve.
Dejlig, omgængelig vallak i alle situationer inkl. Boks, fold, staldgang osv. Books har hele sit liv været passet med smed og vaccine, han har altid gået uden sko. Books har aldrig været syg eller halt, han er altid frisk og glad.
Books har dog en fejl, og det er at han har klaustrofobi, det vil sige at han går i panik i en trailer. Han er intet problem at læsse men når man lukker den går han i panik. Han kan dog sagtens køres i lastbil/mindre hestetransporter hvor der er mere luft omkring ham

Vi sælger ham udelukkende pga overgang til stor hest. Vi søger et hjem til ham hvor han er nr. 1 og vil blive knuselsket fra første dag.

Pris ide: 30.000kr

 
 

[Salg] Den skønneske allround pony sælges

Books har rødt hestepas, er passet med vaccine, ormekur og smed.

Han er jordens sødeste, nemmeste og dejligste pony.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 155276
F: Øxenholms Markbook
Connemara
M:   -  
Connemara
MF:   -  
Connemara
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 19 november 2013 kl. 11:52, og har været vist 145 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider