Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Asti-Lee Takhises

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Hoppe
 8 år 
 158 cm
 Lys skimmel
Det er med stor sorg i hjertet at jeg skiller mig af med min lille hoppe Asti-Lee Takhises. Jeg har haft Asti i 4 år, og hun er en hest med hjertet på rette sted.
Asti er ikke tilredet, da jeg har haft travlt med studier de sidste år.
Hun er en hoppe som af natur er meget vågen. Hun kan være lidt nervøs, men dette skyldes manglende træning. Når jeg om sommeren har arbejdet med hende, er hun blid som en engel. Hun er en hest der skal bruges for at få afløb for sin energi, og da jeg ikke har muligheden for at bruge hende om vinteren, er jeg nødsaget til at sælge hende. Hun har fine papirer, og meget tydelige træk fra hendes far sethziwoj.
Jeg er meget ked af at skulle sælge hende, da jeg ved at hun bliver en fantastisk hest når hun først bliver trænet op. Når jeg for en kort tid bruger hende, bliver hun som førnævnt utrolig blid og næn, og især om sommeren, hvor hun går på fold alle døgnets timer. Hun knytter sig hurtigt til sin ejer, og folk der kender til arabere, ved, at man har en ven for livet hvis man behandler dem pænt.
Hun er sund og rask, hun er barfodstrimmet og har fine hove.
Hun har rødt hestepas.

Asti vil være en oplagt mulighed til avl, da hun har rigtig fine papirer. På "Horsedatebase.com" er det muligt at se hendes fulde stamtavle, og hendes forældres/families resultater. Jeg nåede desværre ikke selv at stille hende til kåring.

Grunden til at jeg sælger Asti så billigt, er at jeg virkelig er presset på grund af studier og arbejde, og derfor skal jeg desværre af med hende så hurtigt som muligt.


Kom med et bud

Hjem før pris.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 155112
F: Sethziwoj Takhises
Shagya araber
M: DD Aisha Rose (Takhises)
Shagya araber
MF: Sharian
Shagya araber
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Senest rettet 16 februar 2014 kl. 04:11, og har været vist 2966 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider