Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hauge's Aileen

Billede
Billede
Billede
Billede

 Tinker  
 Hoppe
 7 år 
 148 cm
 Broget
Har aldrig set en hest som hende, hun er det dejligste. Jeg stoler 110% på hende, hun er min stjernepony! Hun har et temperament som er helt igennem fantastisk!

På staldgangen:
05/06-2013: Hun er utrolig dejlig på staldgangen når man står og strigler hende osv, hovene løfter hun pænt når man tager fat i hovskæget og bagefer holder normalt, men hun ligger meget vægt i bagbenene så jeg må støtte hendes baghove på mit knæ, det skal der arbejdes med. Når jeg går fra hende og kommer tilbage igen stå hun altid virkelig sært og gnubber sig op af ALT! Hun er aldrig sur overfor hestene der står ved siden af hende, men når de bider hende kan hun godt finde på at lægge ørene og bide igen.

På marken:
05/06-2013: På marken handler det hele om græs, hun gør kun hestene "fortræd" hvis de er onde overfor hende eller bare bliver for meget.

I longen:
05/06-2013: Hun går superfint i alle tre gangarter når det altså ikke er mig der longere, jeg er åbenbart alt for god overfor hende, for hun har ingen respekt for mig og der går hun bare ind på midten og vil snakke. Det lykkedes mig en gang i mellem at få hende i skridt og trav, men har nu aldrig prøvet at få hende i galop hun vil ikke lytte når jeg pisker i jorden og siger mine lyde. :D

Under ridning:
05/06-2013: Teksten her kommer når hun er tilredet :D
På tur:
05/06-2013: Nu går vi jo ned på stranden, hjem i haven, rundt omkring i hjerting. Og det nyder hun, det er bare ikke så fedt med de motorcykler der gasser helt vildt og, unge drenge der råber efter os, og biler der dytter. Så bliver hun lidt bange. Men ellers er hun så flink og tror allerede at hun er virkelig trafiksikker når jeg en gang kan begynde at ride på tur, og ikke bare trække hende. :)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DT1000480
F:
TFH 45
(TF DK)
M: Klittens Katinka   Link
TF 102
(TF DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 26 oktober 2013 kl. 04:04, og har været vist 94 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider