Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Z Op´s Saybia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 15 år 
 173 cm
 Brun
Saybia er en helt igennem skøn RDS-hoppe fra 2002 med et sind af guld og med fint flair for dressuren. Hun er meget social og en rigtig ven. Hun er totalt cool over for alt - om det er stævner, trailer, lange ture alene eller andet, så tager hun det med ophøjet ro. Alligevel har hun gnist og stor arbejdsvillighed, og har altid mod på nye udfordringer i dressuren såvel som andre steder.

Saybia besidder 3 gode, store og taktfaste gangarter, hvor især skridt og galop skal fremhæves. Traven er også meget taktfast og rummelig.

Grundet min manglende tid er Saybia ikke blevet startet alt det jeg gerne ville, men hun har gået t.o.m. LA2 til 65%. PT er hun klar til de højeste LA-klasser og fortsætter hendes udvikling er hun nemt på vej mod middelsvær. Hun har i 2008 avlet et super lækkert hoppeføl efter Bøgegårdens Laurino. Dette har hun gjort til UG, så hun er bestemt også et godt avlsemne.

Hun er tilvænnet kandar, og har klaret dette rigtig fint. Saybia gør sig godt på stævnebanerne, og hendes udstråling bliver lagt mærke til. Oftest får hun meget positive kommentarer på hendes udseende fra dommere såvel som andre ryttere og tilskuere.

Hun er røntgenundersøgt da jeg købte hende i februar 2012, og hun er uden anmærkninger.
 
 

[Salg] Smuk dressurhoppe og fantastisk ven

SKAL VÆK NU P.G.A TIDSMANGEL! HJEM FØR PRIS - ved en "hurtig" handel til et godt og blivende hjem er prisen ikke det afgørende.

Grundet uddannelse og derfor manglende tid, søger jeg nu et nyt hjem til min fantastiske hoppe Saybia. Jeg ønsker en rytter, der kan give hende et godt, trygt og blivende hjem samt er villig til at være den ven og rytter som Saybia har brug for. Hun trives bedst, når hun trænes fast flere gange ugentligt ugentligt, går på fold dagligt og får masser af kærlighed.

Saybia fejler absolut intet og jeg rider hende 5 gange ugentligt - den lave pris skyldes udelukkende manglende tid og stress.

Pris: 30.000
(Hestepas medfølger naturligvis, og forsikring kan overtages. Jeg leverer hende på ønsket adresse (-: )

3 år gammel tilpasset meget lækker Prestige Top Dressage sadel og alt andet udstyr + foder til en måned kan medfølge for 5000 oven i.

Har du det rigtige hjem til min elskede hoppe, så kan jeg kontaktes på telefon - i dagtimerne helst på SMS, så ringer jeg naturligvis tilbage.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200200094
F:
DVH 613
(DV DK)
M: Z Op's Satin
RDH 5464
(DV DK)
MF:
DVH 609
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 08 januar 2014 kl. 20:07, og har været vist 8237 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider