Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Krumme

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 23 år 
 138 cm
 Rød
Krumme er en fantastisk pony.

Krumme er født og opvokset på vores gård. Han blev redet til af min far og min ældre søster Ida. Derefter blev han sendt til en berider, som lærte ham alt.
Krumme har haft meget temperament, det kunne aldrig blive hurtigt nok, vildere nok eller sjovere. Jeg har haft mange kampe med den pony samt min søster har, men vi har altid fået det bedste ud af det i sidste ende. Han er blevet en ældre pony nu med meget erfaring, men det hindre ham stadigvæk ikke i at have en masse energi, men han har til gengæld fået en bedre viden. Han ved hvordan han skal passe på sin rytter så meget som muligt.

Krumme er en spring pony, han har sprunget LA banespringning og sprunget MB til træning. Krumme er også blevet brugt som jagtpony som både ham og mig har elsket. Vi var til en jagt d. 22/10 - 2013, hvor grinsten stadigvæk var der og vi sprang med de store varmboldsheste.
Krumme rider selvfølgelig også dressur. Der er mere at arbejde med her, men hvis man går op i det og gerne vil, kan man få en masse god dressur ud af ham.

Krumme er blevet redet af en pige Laura henover sommeren. Første gang Laura red på Krumme var hjemme på vores gård, hvor efter hun sagde "Jeg har aldrig følt mig så tryg på en hest før, hvor det var første gang jeg red den". Jo mere man rider Krumme jo mere samarbejde bliver der mellem ham og rytteren og hans temperament afhænger også af hvor meget han bliver brugt og hvor meget kærlighed han får.

Er du en pige eller dreng som leder efter en helt unik pony, som man kan knytte et godt bånd med, så synes jeg i skal komme ud og prøve Krumme.
Vi har 19 års mange historier om den lille pony.
 
 

[Salg] Unik dygtig pony sælges

Privat salg
Hestepas følger med og hvis man ønsker udstyr med, så finder vi ud af det.

Pris: 13.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 154959
F: Pan
Welsh, new forrest, araber
M: Calypso
Welsh
MF: Cansas
Welsh
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 oktober 2013 kl. 20:19, og har været vist 1307 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider