Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cilone Skønager

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Hoppe
 18 år 
 138 cm
 Brun
Sød og sjov allround pony "Cille" sælges, da hun er for stærk for min datter på 10 år og kan finde på at lave ponyballade, hvis hun keder sig for meget med baneridning. Derfor søges nu en sød rutineret rytter som ikke bliver utryg, hvis Cille løber hurtigt frem, bliver forskrækket for en høj lyd eller lign.
Cille er glad for at springe og ride tur - gerne med spring undervejs. Eller ud og løbe stærkt på markerne. Springer pt bane på 60-80cm i træning.
Hun kan sagtens gå ponygames, vælter aldrig noget og er ikke bange for nogle af legene. Hun var med på St hestedag i år til Sj mesterskaberne og klarede de store baner og publikum helt fint. Hun fungerer klart bedst med en langbenet rytter, som kan få fat om hende og ride hende frem. Kan hoppes af og på i fart og står pænt stille ved legene, hvis du beder hende om det. Kan du ride fart ind i hende, kunne hun blive virkelig god.
Longeres virkelig fint og kan skifte gangarter for stemme. Sød og nem i stalden, nem at sadle op og tager biddet selv - elsker at blive kløet og nusset om. Ingen staldfejl. Reagerer på mitter om sommeren og klør sig ved man og hale - hun kan gå med insektdækken, når det er højsæson (maj og sep). Har ikke haft betydning for hendes ridning. Cille er glad for mad og derfor nem at træne triks med :-) - kan f.eks kysse på kommando. Hun går uden sko.
Bliver pt dagligt reddet af 13 årig rutineret rytter i spring, terræn, dressur, ponygames og der løsspringes (110 cm) og longeres (med og uden rytter).
 
 

[Salg] Spring og tur pony

Udstyr kan medfølge ved behov.

Sælges eller byttes til 3'er (dressur og ponygames)

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9906227
208333199906227
F:
NFHR 92
(NF DK)
M: Cici Skønager
NF 981
(NF DK)
MF:
NFH 9
(NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 13 oktober 2013 kl. 09:30, og har været vist 1890 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider