Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Royal Riain by Lovecob

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 4 år 
 155 cm
 Sort
Riain som vi kalder ham kom til verden den 25 Marts 2013 kl 23.33. Vi fik ham hjem i september 2013 og han kørte helt alene den lange tur i trailer som gik så fint , men uheldige lille mand valgte at slå sit lille hoved mod trailerens kant undervejs og fik en stor hudafskrabning på næseryggen.

Ifølge avler gik fødslen godt og han var hurtig på benene, det kneb at finde patten med med lidt hjælp fra Dr. dyr den efterfølgene dag kom der fint gang i det og nu går det rigtig fint.

Han er opkaldet efter sin far og morfar og skulle gerne blive sort med 3 hvide sokker og en flot blis.

Vi har kun haft ham i 5 dage, og det har været lidt svært for ham at komme ind i vores lille flok. Prøvede først at lukke ham sammen med min godmodige vallak, men han var nærmest ved at æde ham!!!!! så prøvede jeg med en normalt sød araber vallak, men tror han valgte også at jage ham væk. Han søger meget min "sure" vallak som også er foldens konge så måske han ved det er ham man skal holde sig venner med??

Men min plan B blev så at sætte ham på stald med min hoppe+føl om natten og så gik han alene på fold ved siden af et par dage. To dage efter satte jeg dem så på samme fold og hoppen var meget beskyttende og satte ham lige på plads og holdt ham adskilt fra hendes føl.

I går gik de så sammen uden problem, føllene var begyndt at lege og hoppen stod bare og græssede Juhhhuuu så jeg vovede pelsen og lod dem blive ude på fold om natten for første gang i 5 dage. Her tilmorgen stod de i samlet flok og småsov så dejligt at se at han begynder at få en plads i flokken.

Jeg glæder mig meget til at se ham vokse op og håber at han bevarer det fantastisk temperament, jeg vil gerne stille ham til kåringer og senere ride ham til. Hvis ikke han er styrbar som hingst så må han af med kuglerne men det vil tiden vise så følg ham gerne i årene frem hvor jeg vil oploade flere billeder og tekst om ham.

Oktober 2013
Riain har snart været her en måned og det går så godt med ham. Han er bare en rigtig charmebøf og hygger sig med Empire og Xitana i løsdriften. Han har et fantastisk cool temperament der er ikke noget der lige slår ham ud af kurs, og han er begyndt at vrinske når han ser mig så kær at mit hjerte bare smelter...... Han er med på ridebanen en gang om ugen, og han er med inde i stalden og blive striglet og groomet et par gange om ugen. Han kan trækkes med og løfter nogenlunde ben meeeen har fået en ide om at bagben dem gider vi ikke rigtig så det arbejdes der lige lidt på.

August 2014
Riain udvikler sig helt fantastisk, han er nem at håndtere og han kan allerede mange ting. Han går lige i trailer og kan læsses af en person. Han har lært at gå op på podie, og få presenning over sig uden problem. Han skal til at lære at gå i lange liner og når han kan få trense på så skal vi ud og gå med når de andre skal på tur.

December 2014
Året går på held og Riain er vokset en del her de sidste måneder, han har fået en pæn god fylde og har en god højde og tror stadig han ender på 150+ cm.

Han er stadig god og velafrettet, jeg kan gøre alt ved ham, og han respektere mig og ser mig som sin leder. Han vrinsker og søger hen til hegnet hver gang han ser mig. Han elsker at komme med på banen og lave øvelser og lege og få godbidder. Han er især god til at lystre mine signaler i roundpen. jeg overvejer om han skalm ed på vores sommer boot camp hvor jeg gerne villære at arbejde lidt mere med ham og blive endnu mere præcis i mine signaler især fordi jeg gerne vil beholde ham som hingst, så er det for mig vigtigt at han er nem at håndtere.

25/3-2015
Idag fylder Riain 2 år, han har udviklet sig så fint og har godt med hår og masser af fylde. Jeg er så glad for min sorte dreng og glæder mig til at følge ham årene frem. Han er god i hovedet, han hingster på ingen måde og så er han nem at arbejde med. Lige for tiden har han en dårlig vane med at nappe og bide efter alting en rigtig hingsteting. Så det har vi lidt diskussioner om og han ved godt hvad NEJ betyder :-)

Juli 2015
Så kom dagen hvor Riain så småt er begyndt træning frem mod tilridning. Han har allerede haft trense på og udemærket bekendt med den. Turen kom så til sadel, og han kom med i roundpen, fik først underlag på kiggede lidt på det og nappede i det men fuldstændig upåvirket. Så vi tænkte så kan vi godt lægge en westernsadel på, og han stod bare som om det gør vi da hver dag?????

Vi spændte gjorden stille ind, nok til at sadlen sad fast og sendte ham en tur ud i roundpen, han gik bare afsted som vanligt helt upåvirket af udstyret. Så spændte vi gjorden endnu et ekstra hul ind og igen fik han lov at gå rundt, og det gik så fint at vi bad ham trave rundt og han er sgu så dejlig den hest han gjorde præcis det vi bad ham om. Da vi var færdige fik han som belønning lov at trille sig i sandet i roundpen det er de bedste han ved det bliver ingen sag at ride ham til næste forår :-)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 154896
F: Romany's Riagan   Link
Irish Cob
M: Romany's Mary   Link
Irish Cob
MF: Clononeen Royal Cash   Link
Irish Cob
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 09 december 2015 kl. 11:57, og har været vist 157 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider