Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Beinta

Billede
Billede
Billede
Billede
 Nordsvensk brugshest  
 Hoppe
 15 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Søger du en god ven som giver dig en god tur hver gang?

Beinta er en nordsvensk koldblodstraver og har gået som turhest i Sverige og er derfor en absolut tilforladelig skovturshest. Koldblodstraverne har en vidunderlig trav. Når de traver har de næsten ingen rygsving, som gør dem meget nemme at sidde på. De er derfor også velegnet til ryttere med fx lidt rygproblemer. På tur vælger de gerne en langsom trav, som næsten minder lidt om tølt... helt vidunderligt!
I modsætning til den typiske koldblodstraver er Beinta lidt mere gemytlig og ikke så sensitiv for hjælperne. Hun er selvgående under rytter uden at være overfrisk. Dog har hun ligesom de fleste andre svensker et kæmpe mod, og bliver ikke bange.
Hun kan godt rides på bane , men hun vil helst en tur ud i naturen både alene og med en kammerat. Med lidt træning kan hun dog godt gøre sig på ridebanen. Hun har været redet af både nybegynder og børn, og hun passer godt på sin rytter.
 
 
 
 

[Part] Part eller helpart søges til nordsvensk koldblodstraver i Gjern Bakker

Du skal helst være over 18år og have god erfaring med heste, da du tit vil være alene i stalden. Beinta er dog ikke en hest som kræver en voldsom rutineret rytter, dog forventer jeg at du har en blød rytterhånd.
Beinta står opstaldet på en hyggelig gård lige op af den skønne natursti i Gjern. Du har adgang til det smukke Søhøjland, uden at skulle på vej. Mine heste går det meste af året i løsdrift, det er kun ved meget dårlig vejr, de kommer på stald. Men de har hver deres egen boks. Der er en lille ridehal tilknyttet stedet.
Prisen for helparten er 650kr om måneden. Så kan du næsten have hende som din egen, du har adgang til den skønneste natur og en lille ridehal.
Giv mig et kald eller send en sms, så ringer jeg tilbage (kan være lidt svær at fange på telefonen). Så fortæller jeg gerne mere om min skønne dame.

bedste hilsner Lene og Beinta
 
 
ID: HST 154762
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 29 september 2013 kl. 23:33, og har været vist 474 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider