Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Strandgårdens Karisma

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 21 år 
 165 cm
 Brun
Karisma er en hoppe på 10 år, som vi selv har avlet. Til trods for at vi flere gange har påbegyndt at arbejde med hende, har vi aldrig haft tid til at få hende redet til. Hun har 3 gode gangarter. Hun kan stå pænt på staldgangen. Hun kan løs-springes og går pænt i longe. Hun kan gå en tur alene og så er hun en sød og dejlig hest. Hun elsker at blive nusset om på gangen såvel som i boksen. Hun har haft sadel på en enkelt gang i longe, og trense lægges på uden besvær bare af med grimen og på med trensen. Hun er alles bedste ven, og fungere med alle de heste vi har haft gennem årenes løb. Hun har aldrig været sur på andre heste eller sparket. Karisma er en meget opmærksom hest et gen hun må have fået fra sin mor (fuldblod). Karisma har let buggehov på højre forben, det har alle afkom efter hendes mor haft og det har ikke forhindret hendes søskende i at nå langt. Karisma kunne være et interessant emne inden for avl, fordi hun er en hest af gammeldags type med 50% fuldblod, som kan tåle en moderne hingst.
Karisma har en halvbror, der har været med til ungeheste VM i spring på Zangersheide som 5 års, og nu går 140-145 klasser med sin rytter i Norge, samt andre halvsøskende der går MB i dressur.
Karisma har rødt pas (fuld stamtavle). Hun er passet med vaccinationer og ormekur.
Grundet tidspres og økonomi skal der dog ryddes op i heste vi ikke bruger og hun skal derfor væk nu. Kom med et bud, vi vægter hjem før pris og forbeholder os ret til at vælge blandt interesserede.

Priside 7000,-
 
 

[Salg] Smuk brun DV hoppe

Hestepas medfølger.

Pris: 7.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200301623
F:
DH 293
(DV DK)
M: Yarell XX
DH 5921
(DV DK)
MF:
G3675B
(XX DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 november 2013 kl. 16:32, og har været vist 4281 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider