Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Misty

Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 15 år 
 148 cm
 Smoky Cream
Misty - Verdens bedste pony sælges.
Misty er en dejlig fjordhest/oldenborg bl. på 10 år og ca.148 i stg. Hun er passet med alt.
Jeg har været så heldig at få lov at låne Misty i et år og derefter stå for salget af hende. Misty er af mig lånt som Mor/Barn pony, hvilket hun har været helt fantastisk til.
Mor på 31 år har redet dressur og spring på hende, har startet flere stævner i LC dressur på hende og sidste gang til 66% i en LC2.. Misty er fuldstændig sig selv når hun kommer i byen dog med det ekstra gear der skal til for at kunne deltage i stævner til gode procent. Da jeg ikke er springrytter er der ikke gået så meget op i det, men har haft en springrytter til at springe hende en gang og hendes udtalelse var at hun sjældent har redet en hest som bruger ryggen så godt i spring som Misty gør, trods hun har et uudnyttet spring potentiale og ikke meget rutine.
Min datter på 11 år har lært at ride på Misty, før vi fik Misty havde hun kun skridtet på heste. Efter min datter havde fået undervisning på hende 4 gange så galloperede hun på hende. Og efter 2 måneder startede hun en LD1 til 60%, trak desværre ned at hun ikke red rigtig diagonal. Hun har ligeledes startet agillity med hende fra jorden.. De gik forbi flagrende paraplyer, over pressingen, spande over ryggen på hende og bakkede igennem et L, og Misty vrikkede ikke med et ører.
Hun er let at hente fra fold, går lige i trailer og er 100% trafiksikker OGSÅ ALENE. Hun er dejlig selvgående og ikke tung at ride.
Min underviser udtaler at hun ville være en fantastisk pony for en pony rytter som vil lidt af det hele og så traver hun ind i himmelen, hun kan virkelig spadsere og skridten er ligeledes rigtig god. Galoppen mangler hun lidt rutine, der skal drives godt for at hun ikke går i stå.Hun er let at fodrer på, hun kræver ikke det store. Hun er her fodret med mininal stivelse og masser af hø.
Har aldrig fejlet noget og stoler på alt hvad du tilbyder hende. Går uden sko.
Her er altså en fantastisk pony til salg som en ponyrytter kan få rigtig meget glæde af samt Mor også kan lære en masse. Hun er fuldstændig stabil i alle henseender. Bedre Pony findes simpelthen ikke.
Video og flere billeder haves.
 
 

[Salg] Misty- Verdens bedste pony

Sadel, trense, dækner osv medfølger samt pas. Langtid på fold.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 154670
F: Oldenborg
M: Fjordhest
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 19 september 2013 kl. 21:09, og har været vist 270 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider