Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fulton

 Oldenborger  
 Vallak
 12 år 
 173 cm
 Rød
Stor rød godmodig Oldenborg.
 
 
 
 

[Part] Turpart søges

Vi søger en voksen turpart 2 gange om ugen til vores Oldenborg vallak Fulton. Han er en stor men let type på 11 år og 173, han er rar at ride ud på alene og giver altid en god tur, men kan godt kigge og være lidt vågen, derfor skal du ikke være bange for at tumle en stor dreng.
Parten koster 500,- om måneden for 2 dage ugentligt (faste hverdage/ pt tirsdag og torsdag med mulighed for at ændre hvis andet ønskes). Vi forventer, at du er mødestabil og ansvarlig og tager dig af Fulton de dage der aftales, samt passer på udstyr mm som var det dit eget. Fulton står på fuldpas, så der er ingen staldpligter.
Vi søger en voksen, ansvarlig og erfaren rytter der tager sin ridning alvorligt, -også i de sure vintermåneder og når det er kedeligt vejr. Fulton står opstaldet i St. Magleby i Dragør, det tager ca 20 minutter at skridte til stranden og ca 30 minutter til Kongelundsskoven, og der er en del tur-muligheder rundt i nærområdet.
Bus 350S kører lige til døren.
Parten er udelukkende en turpart, ingen dressur eller springning, hvorfor det vil være en fordel hvis du er kendt i området.
Lyder Fulton som din nye part, så ring eller skriv.
 
 
ID: HST 154633
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 05 februar 2017 kl. 21:18, og har været vist 4546 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider