Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

White Feet

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 14 år 
 140 cm
 Rød
Det er med tungt hjerte at jeg nu sælger min dejlige pony, grundet manglende tid, efter jeg er startet på uddannelse.

Whitesocks (sokke, i daglig tale) er en dejlig pony-vallak på 10 år. Han er den største nussegøj, jeg nogensinde har mødt. Jeg vil nedenunder beskrive ham som han er i de forskellige discipliner osv.

Dressur:
Han har gået nogle LA-klasser med tidligere ejer. Hun red ham op til en LA4. Jeg har deltaget i en LC1 klasse på ham(mit første stævne på ham) og vi fik en andenplads. Han kan fx gå schenkelvigninger, kontraversader, og traversader.

Spring:
Her er Sokke i sit es. Han løber glad frem, og når han ser et spring kan man se at ørene flyver frem, og han har om muligt endnu mere iver, i hele kroppen. Fordi jeg er lidt af en kylling når det gælder de højere spring, har jeg sprunget ca. 1 meter på ham, hvor forrige ejer sprang 125-135 cm. Han redder altid sin rytter, hvis man ikke lige er helt med. Han springer omkring 100-110 cm til løsspringning. Han blev Vestegnsmester 2012 i spring, med en meget dygtig rytter på ryggen, da jeg ikke selv havde de nødvendige ryttermærker.

Skovtur/strand:
Han ELSKER at komme i skoven. Det er dog ikke blevet til så mange skovture med mig på det sidste. Dog har der været ture til stranden/badesøen og det er virkelig noget han elsker. Han er én stor vandhund :)

Generelt:
Han er blevet redet mellem 5-7 dage om ugen, og jeg har sprunget på ham 1-2 gange om ugen. Ellers er det dressur, eller skovtur. Han nyder at blive striglet, og redet, men han kan hurtigt synes at baneridning er kedeligt, så du må meget gerne variere det. Han har tidligere været rideskolehest i et par år, men han blev meget forvirret over at få så mange forskellige ryttere på ryggen.

Trailerlæsning/transport:
Han kan godt gå i trailer, men han er ikke så glad for den, så har ikke gjort det så meget. Han står dog stille når han først er kommet ind i den. Det er forskelligt hvor lang tid det tager at læsse ham. Det tager som regel 5-25 minutter at læsse ham.

Hvis i har nogle spørgsmål eller mangel på info, så skriv eller ring gerne. Jeg træffes bedst ved opkald mellem 15:45 og 21:00. SMS besvares hurtigst muligt hele dagen.

OBS: Han bliver ikke solgt til hestehandlere eller rideskoler, da jeg gerne vil vide hvor han kommer hen, og han kan ikke holde til at være rideskole pony igen. Derfor ser jeg helst at det er en sød dreng/pige, der vil ride ham selv med evt. en enkelt part, og ikke sætter alle mulige op på ham, for det kan han ikke holde til :)

Håber på at høre fra jer :)
 
 

[Salg] Skøn allroundpony sælges

Der følger noget udstyr med i prisen: Brun Stübben kombisadel, brunt springhovedtøj, nogle underlag, et blåt fleecetæppe(der er er et lille hul i men det kan stadig bruges) og nogle grimer. For en merpris på 1500 kr kan der tilkøbes en sort dressursadel, et næsten komplet Brighton sæt fra Horze i blå som er forholdsvis nyt(med 1 par gamacher, 1 underlag, 1 pandebånd og 2 klokker), og et sort kombi hovedtøj.

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem købere, for det betyder meget for mig at han kommer et sted hen, hvor man ikke vil sælge ham igen meget hurtigt.

Han har rødt hollandsk hestepas.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 528008070393303
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 16 september 2013 kl. 19:58, og har været vist 1792 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider