Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laban

 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 138 cm
 Brun
Laban er en super sød og rigtig flot pony på 6 år. Laban er en pony som stort set kan lære alt, vi kan desværre bare ikke rigtig magte ham, fordi han er en pony som stadig er ung i hovedet, og derfor kan han godt lave noget ballade. Laban er min søsters pony, hun fik ham for omkring 3 år siden, og efter et par gange, hvor han har været en bisse, og smidt hende af, mistede hun lysten og modet til ham. Jeg har redet Laban nogle gange, og haft ham med en periode på efterskole, hvor jeg fik rigtig meget ud af ham, men da jeg er alt for stor til ham, var det begrænset hvad jeg kunne kræve af ham!
Laban går til bidet med blot små følsomme tag i tøjlen. Han reagere også rigtig godt for benene, og forstår budskabet med det. Laban er blevet sprunget for ca. 2 år siden, hvor han har stor springlyst, og bare køre på. For ikke så længe siden har vi løssprunget ham over en masse fyld og spring på omkring 1 meter.
Jeg er sikker på, at Laban ville kunne komme ufattelig langt både inde for dressur og spring, hvis bare han har den rigtige rytter, som har viljen og modet til en pony, som kan være en rigtig bisse!
Laban har det sidste års tid bare gået der hjemme på marken, og er desværre ikke rigtig blevet brugt, så han skal startes på nærmest en frisk igen.
Laban er passet med vaccine. Han går uden sko.
 
 

[Salg] 6-årig vallak

Privat salg.
Sadle, trense, gamacher og grime medfølger.
Han har heste pas.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200709715
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 september 2013 kl. 15:10, og har været vist 538 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider