Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Privilegie Firfod

Billede
Billede
Billede
 Trakehner  
 Hoppe
 9 år 
 166 cm
 Brun
Talentfuld, ambitiøs dressurrytter søges.
Jeg søger en talentfuld, rutineret, ansvarlig dressurrytter til min smukke, ædle trakehnerhoppe med henblik på fortsat uddannelse. Hun har startet alle klasser til og med MB0. Hun er efter samme mor som årets trakehnerhoppe 2012. Avlet på Stutteri Firfod.

Hun er arbejdsglad, selvgående og lærenem, meget ridelig med den nerve og energi, der skal til for at gå de højere klasser. Hun er godt stævnevandt, kigger ikke og er helt upåvirket af nye omgivelser og mange heste. Hun gå lige i trailer, og er nem og køre med.

Desværre er hendes rytter nu stoppet pga sygdom, så jeg søger en ny rytter med erfaring og lyst til at videreuddanne en hest med stort potentiale indenfor dressur.

Ridning er gratis. Vi får undervisning af Nalle- Niels Erik Bøckmann (dommer til landsstævner) et privat sted i Vemmelev ca. en gang om måneden. Denne undervisning betaler jeg for.

Hun er opstaldet privat hos mig, ca. 6 km fra Slagelse bymidte, der er fin ridebane ca. 20x60 med lys og rigtig gode turmuligheder i området. Bus næsten til døren fra Slagelse Station. Desuden går cykelstien Fodsporet fra Slagelse by næsten lige ud til mig..

Det optimale for mig vil være en rytter, der har tid og lyst til at ride 2 heste, idet jeg også har en meget smuk sort dressurvallak - Sorte - se anden partsøgning.

Ring eller skriv til mig.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333TR0808467
F:   Link
DE409090138704
(TR DEU)
M: Parola H.
HT 0245
(TR DK)
MF:
TAF 8801
(TR DK)
Dressur: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 marts 2017 kl. 07:17, og har været vist 5903 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider