Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nelson

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 20 år 
 130 cm
 Hvid
Nelson er en sød og rar pony, der er let at have med at gøre. Han knytter sig meget til sin ejer, og han er altid glad og har en kæmpe personlighed, og er altid med på sjov og løjer, hvis man finder på noget nyt der skal testes (som bl.a. at cykle med pony, eller gå igennem plastik cirkel uden træktov).

Nelson er super styrbar fra ryggen. Han er lidt af en duracel pony, der aldrig bliver træt, men selvom han ikke bliver træt har han det helt fint med at skridte og løber aldrig fra en. Han kan styres med hovedtøj både med og uden bid, men også bare i grime og træktov hvis man har lyst til det.

Nelson er rigtig god til at springe, grundet min højde er dette aldrig udnyttet i andet end løsspring og lidt for sjov spring derhjemme, men han springer nemt sin egen højde i løsspring og har sprunget over en meter med rytter på, højere og mere har rytter ikke haft mod til. Desuden er det tydeligt at han er meget glad for dette.

Jeg har mest brugt ham til at hygge, han har lært en masse tricks, som at smile og gabe. Ellers har han været redet på skovture og stubmarker, han er ikke så glad for at ride alene, men har også gået på en mark med kun to heste hvilket vil sige at den anden har kaldt meget hjemmefra.

Han er tilkørt for to vintre siden, hvilket gik meget nemt, da han først fandt ud af hvad det gik ud på og har været kørt på veje, hvor både traktorer og motorcykler har overhalet, uden nogen synderlig reaktion fra ham. Foran vogn har han ikke haft noget problem med at være på tur alene. Han har desuden været til stævne i Horsens, hvor han deltog i toppekørsel, så dette har han også prøvet.

Fra jorden kan alle styre Nelson, både små og store og man kan kravle rundt på ryggen af ham, ride med parably og stå på ham uden problemer, han er altså en meget sød og rar pony at have med at gøre. Han løfter hove hvis man peger på hans ben og kan gøres klar til ridning ude på marken uden man behøves at binde ham til noget, hvilket har været en fordel når man er alene om en hest.

Han er vandt til at stå i løsdrift og være meget ude, hvilket han trives rigtig godt med.
 
 

[Salg] Pony med mange talenter

Der medfølger hestepas, sadel, hovedetøj, fleecedækken og evt. diverse strigler og seletøj der kan benyttes til at kælke med.

Pris: 14.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333199710697
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Let kørsel-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 09 oktober 2013 kl. 21:19, og har været vist 2425 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider