Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pelé

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 18 år 
 138 cm
 Brun
Pelé er en sød og rar og meget rolig pony.

Han har tidligere gået dressurklasser i de højere LC klasser og kan sikkert trænes op til det igen, men de sidste par år, mens jeg har haft ham har jeg udelukkende brugt ham til at hygge med, hvilket han har gjort til ug.

Han er utrolig nem at have med at gøre fra jorden, alle kan trække rundt med ham, strigle ham og hvad man ellers kunne have lyst til. Desuden er han sød og rar til at stå stille hvis nybegyndere og mindre børn har lyst til at kravle rundt på en pony, og man kan stå og ligge på ham som man har lyst til.

Han er nem at ride, til tider en smule doven, hvis han har stået stille i længere tid og kan nogen gange være en smule svær at få igang, men man kan altid hoppe op på ham, også selvom han har stået, vil man noget mere seriøst skal han dog (selvfølgelig) holdes igang.
Efter hans sommergræs periode denne sommer, på flere måneder, var han ude på tur, uden sadel og på stubmark uden problemer den første times tid, hvorefter han blev træt og var svær at få igang. På tur vil han helst have en at følges med, men han kan sagtens være den der går forrest.

Grundet min alder har jeg aldrig været til stævne med ham, dog ved jeg at tidligere ejer har haft ham med til landsstævner på Vilhemsborg (i kvadrille ridning) så han har prøvet dette. Jeg har desuden haft ham med til dyrskue et par gange, og han tager alt med ophøjet ro og virkede til at nyde at komme ud og prøve noget andet.

Han er meget nem at fodre på og skal helst ingen foder have, da han kan tage på af ingenting. Dog har han haft problemer sidste vinter med hø, da han har fået støvallergi, men der var intet problem med at være opstaldet på halm, og da høet blev skiftet ud med wrap, var der heller ingen problemer.

Han er vandt til at stå i løsdrift og har været en stor hjælp når andre heste ikke har kunne enes ved fodertid, da han kan stilles i midten og lave ro i stalden.
 
 

[Salg] Rolig og rar new forest pony

Der medfølger bordaux hestepas, sadel, hovedetøj, dækken og diverse strigler kan vet. medfølge

Pris: 9.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9904657
208333199904657
F:
NFHR-E 106
(NF DK)
M: Firfod Appetit
NF 1701
(NF DK)
MF:
NFH-E 77
(NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 20 august 2013 kl. 14:51, og har været vist 2450 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider