Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Moonlight

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 21 år 
 145 cm
 Mørkebrun
Det er med stor sorg at Moonlight nu sættes til salg. Vi har været så heldige at eje denne fantastiske pony i 10 år, men nu er tiden desværre kommet, hvor rytter falder for aldersgrænsen og skal videre med hest.

Moonlight er en 17-årig vallak. Han er en smart 1' pony på 145, som kan alle øvelser til de svære ponydressurklasser, samt changere.

Han er primært blevet brugt til dressur, da det er her rytters interesse har lagt. Han er B-pony i dressur og starter C- samt B-stævner i klasserne PRI og PRT.

Ville være ideel til konkurrencerytteren, der leder efter ny pony med kapacitet, men er ligeledes en super begynder pony, da han er yderst samarbejdsvillig og altid giver rytteren en god tur. Samtidig er han god til nybegynderen, da han "belønner" hvis rytteren giver de rigtige signaler, idet han udfører øvelsen korrekt.

Udover at have et fantastisk potentiale indenfor dressur, er han ligeledes i besiddelse af et fantastisk springtalent og vil på nuværende tidspunkt kunne starte LC/LB med urutineret rytter og hurtigt være klar til LA/M klasser med en mere rutineret rytter.
De gange han har været sprunget har det været med stor lyst og mod. Han springer ALT hvad han bliver bedt om så længe rytteren husker at støtte ham hele vejen over. Han har blandt andet sprunget military spring (træstamme, paller, præssening, tønder) og begynder vandgrav

Han er let at have med i byen og kører gerne alene i trailer. I stalden er han sød og rolig og let at have med at gøre. Han har aldrig været alvorlig syg/skadet i de 10 år vi har haft ham


 
 

[Salg] Reel pony med KAPACITET

Privat salg
Prisen kan forhandles ved rette hjem.

Udstyr kan købes med.

Pris: 65.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 9608601
208333199608601
Dressur: S-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 07 september 2013 kl. 19:46, og har været vist 2645 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider