Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

B-Boy Højgård

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 7 år 
 145 cm
 Broget
F:GP Don Chico Højgård
En pintohingst af internationalt format med et helt utrolig dejligt temperament som han viderefører til sine afkom.
Rigtig gode resultater hvoraf der kan fremhæves Årets bedste unghingst i DPF, 2008. Kåret i Pferdestammbuch Schlewig Holstein og EU hingst, 2009. Aflagt 30 dages materialpræve og opnået en flot 3. plads med 8,44, 2010. Opnåede prøvens højeste karakter i temperament, 9,40. Har ikke nogle delkarakterer under 8,0.

Her er tale om en pony vallak ud af en særdeles solid stamme, der har vist super velgående, talentfulde og ikke mindst samarbejdsvillige afkom. B-boy er ingen undtagelse! Et særdeles oplagt emne til førstegangspony til en rutineret rytter, der allerede har grundridningen iorden, eller til en rytter der skal i gang med at lære at ride ??rigtigt??. B-boy vil også egne sig til den mere rutinerede rytter der ønsker at springe eller uddanne ham videre i dressur, han er meget lærenem og søger at løse enhver opgave.

B-boy Højgård er en særdeles fornuftig pony til den kræsne rytter. Han er en herre med charme, temperament og gangarter der tager enhver med storm. B-boy kan rides af absolut alle, han er super lydhør. Rides B-boy af mindre rutinerede ryttere er han ??langsom?? og passer på dem indtil de forstår at ride for benene og ønsker mere fart, så kan man sætte præcis det tempo i ham som man ønsker. En pony der er redet meget for ben og sæde og med en rolig hånd.

På tur er han fuldstændig cool, han er både redet alene og med andre og vipper ikke med at øre. Kan sagtens tage en god galop for at vende tilbage til lange tøjler. B-boy er sådan en pony man kan lade sit barn ride ud i naturen uden sadel og trense og alligevel forvente han passer på dem. Er redet igennem byen og på stor, trafikkeret vej, er ikke bange for noget.

I dressur vil B-boy sagtens kunne gå LC klasserne og med ganske lidt mere styrke i galop vil han også være klar til LB, han bevæger sig fint til siden for benene i både skridt og trav og kan springe an til galop fra skridt. Mestrer nemt kontragalop og er let at styre rundt. B-boy mangler lidt styrke i overgangene og den ene galop, men aldrig noget han bliver dum af, og han bliver bedre og bedre hver eneste dag. B-boy er let på hånden for en rytter der er vant til at ride en hest til biddet for benene med en rolig, korrigerende hånd.
Han er løssprunget og viser en rigtig god teknik og godt mod, er også sprunget lidt under rytter, har sprunget op til 75 cm og kan sagtens springe meget højere med en rutineret lille pige, han ELSKER at springe.

B-boy er desuden trænet i mounted games, ponylege på hesteryg. Han er som ventet ikke bange for udstyret og er meget styrbar. Han er god til vendinger og god til at rette galoppen. Han synes det er sjovt, men vil ikke umiddelbart egne sig til konkurrencer, da farten ikke helt er med ham. Han siger intet til at man hopper op imens han er i fart og er super dygtig til at løbe ligeud i mens alt udføres.

En pony der kan gå den vej man ønsker. Han er en pony der sagtens kan holde fri, han er altid den samme under rytter.

B-boy er total ukompliceret og meget velegnet til børnepony. Hvad enten du søger en kommende konkurrence pony, eller blot en luksus fritids-pony så er han her. Han er passet med alt og går på fold med både hopper og vallakker uden problemer. Han kommer altid gående imod mig når jeg henter ham og er en rigtig god ven. Er altid nem og dejlig at være sammen med.

Han har et temperament som jeg sjældent har mødt hos en unghest, det er så tydeligt at han bare elsker mennesker. Virkelig en pony i særklasse.
En pony med det rette eksteriør.
Han har været med ved vandet, bader meget gerne, været med i skoven og er desuden fuldstændig trafiksikker, også overfor tunge køretøjer.

Alt i alt er her en pony der bare mangler den rette rytter for at booste sin meget lovende ridekarriere. Han er bestemt et kig værd og vi viser ham gerne frem, så hold jer ikke tilbage.

Link til video af ponyen i forskellige træninger med forskellige ryttere:

https://youtu.be/nXtFE3Z31uQ

https://youtu.be/iCr0lN1StZY

https://youtu.be/okzHBtaMqYg
 
 

[Salg] Fantastisk pony sælges!

B-boy har været i handelsundersøgelse i 2014, uden anmærkninger. Undersøgelser påhviler som udgangspunkt køber.

Ønsker man fortsat at have B-boy i ridning nogle måneder efter køb er det en mulighed.

Kan leveres i Jylland for merpris.
Alt udstyr medfølger.
Afbetaling kan arrangeres, men ponyen bliver her til den er betalt. Sælges kun på grund af tidsmangel.
Sælges for ejer.

Pris: 36.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333201005419
F:
PIH 91
M: Beauty
RSFR 229
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 25 august 2016 kl. 10:07, og har været vist 8045 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider