Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Helianthus

 Trakehner  
 Vallak
 20 år 
 165 cm
 Brun
Helianthus er en kælen, 16 års Trakehener vallak, som er uddannet op til middelsvær. Trods sin alder er han energisk og elsker at arbejde. Temperamentmæssigt er han rolig og nervefast. Han er vant til at blive redet for lette hjælpere.
 
 
 
 

[Part] Halvpart/parter Tikøb / Gribskov rideklub

Grundet ulykke, er jeg desværre ikke i stand til at ride min elskede hest. Søger derfor en eller to parter, som er interesseret i at ride dressur, skovture, samt at arbejde med ham fra jorden.

Jeg søger en m/k som er interesseret i at ride minimum 2-4 gange om ugen. Som person er du rolig, ansvarsbevidst og stabil.

Du behøver ikke at være en "superrytter", men et krav er, at du har hjertet på det rette sted overfor min kære hest. En god og stabil lærehest.

Helianthus står pt. opstaldet i Tikøb/Nordsjælland, der er adgang til nærliggende skov og ridebane. Pr. 1. oktober bliver han flyttet til Gribskov rideklub, hvor alle faciliteter vedr. ridehuse, baner, skov og underviser er til stede.

Pris: 2 dage om ugen 800,- pr. måned. 4 dage om ugen 1600,- pr. måned. (Jeg betaler opstaldning 2800 kr. pr. mdr. og alle andre udgifter til smed, dyrlæge mm.)

 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 9707044
208333199707044
F:
ETAF 8304
(TR DK)
M: Havannah
HT 9538
(TR DK)
MF:
DH 274
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 01 september 2013 kl. 13:46, og har været vist 1175 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider