Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bergtilda

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 19 år 
 153 cm
 Mørkebrun
Bergtilda (i daglig tale kaldet Tilde) er en skøn koldblodstraver. Hun er lige fyldt 15, men lad jer ikke snyde af det, for det kan virkelig ikke mærkes. Folk gætter altid på at hun er 5-7 år pga. hendes temperament, arbejdsiver og at inden vi fik hende, har hun ikke været brugt særlig meget, så hun er på ingen måde slidt.

Hun har et helt fantastisk sind og er meget tillidsfuld. Tilde er en hest som virkelig gerne vil arbejde og er meget opmærksom på sin rytter.

Hun egner sig bl.a til spring da hun elsker at springe og er god til det. Hun er ivrig og glad på en springbane og trækker selv på springene.
For dem som har tålmodigheden til det, egner hun sig også til dressur, da hun er meget lærenem og følsom for små hjælpere - jeg har bare ikke tålmodigheden eller erfaringen til at bringe det bedste frem i hende, som andre har.
Vi tror, at hun måske også vil egne sig til jagter og distance, da hun er meget udholdende.

På tur er hun rigtig sød og rolig. Hun er meget nysgerrig og vil gerne se, hvad der foregår omkring hende, men hun bliver ikke så nemt bange. Hun er trafiksikker, undtagen ved store lastbiler - der kan hun godt trykke sig lidt, men hun gør ikke andet. Altså, jeg er en nervøs rytter, og jeg rider tur på hende - både ved trafikeret landevej og marker og stier, uden at der er noget.

På staldgangen er hun meget sød og står stille. Hun nyder opmærksomheden rigtig meget, og der findes intet bedre end at blive nusset og striglet godt igennem.

Hendes gangarter er meget fine, og hun får altid ros for, at hun er meget taktfast - bestemt ikke noget skidt syn. Selvom hun er koldblodstraver, er hun ikke tung. Hverken fra ryggen eller fra jorden. Når folk hører, at hun er den race, hun er, så er det ikke særlig tit, at de tror på det. De skyder hende altid til at være enten en welsh cob, frieserblanding eller spansk hest af en art. Der er endda nogle, som har spurgt, om hun er en forvokset new forrest.

Hun har meget smalle, men stærke ben. Man finder ikke ofte en hest med bedre og mere hårdføre ben - hun kan klare det meste. Hun væltede i ridehuset en dag i longen, fordi der lige var blevet vandet, og de fleste andre heste var blevet halt af det styrt, men ikke Tilde - der var ingenting.

Hun har aldrig været syg, hverken her eller ved tidligere ejere. Og hun er passet med alt.

Tilde sælges udelukkende fordi jeg ikke er dygtig nok og ikke har tålmodigheden. Mht. hvad kan I læse om på hendes profil/galleri, om de udfordringer vi har haft, så er det på ingen måde Tildes skyld. Det er min skyld, fordi jeg har været ude for nogle forskellige ting - Tilde er noget så god i sit hoved. Jeg har været vant til min gamle fjordhest, som var ret doven og ikke lavede så meget, så at gå fra det og hen til en hest, som virkelig gerne vil arbejde, har været svært at vænne sig til.

Imens hun har været her, har hun virkelig forbedret sig, og var det ikke pga. jeg ikke er dygtig nok, så havde jeg beholdt hende selv. Det er med grædende hjerte at hun sælges )))':

Video fra oktober 2012, hvor en lidt mere erfaren rytter end mig, prøvede at ride hende: https://www.facebook.com/photo.php?v=209561089174784&set=vb.100003626835975&type=3&theater

Det er vigtigt for os, at hun sælges til et sted med gode forhold, hvor man er god ved hende, masser af foldtid med andre heste ? og vi vil have lov at følge hende.
Et godt hjem er det vigtigste.

Prisidé: 13.000 kr.
Bytte med fjordhest kan måske også være noget.

Afbetaling KAN være en mulighed.
KUN SERIØSE HENVENDELSER.

Hvis I finder hende interessant og vil høre mere eller komme og prøve hende, så ring eller skriv.

Mvh. Nadja og Hanne Larsen. :')
 
 

[Salg] Sød og rolig hest sælges

Privat salg.
Sælges til godt hjem med gode forhold og masser af foldtid med andre heste.
Vi vil kunne følge hende fremover.

Pris: 13.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 75200221S980227
F: Lovin
88-0436
M: Berglina
82-0033
MF: Ministegg
NT-69
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 25 august 2013 kl. 17:29, og har været vist 3825 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider