Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Footloose Fly

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hingst
 4 år 
 172 cm
 Brun
Hingsteføl ud af topafstamning. Mor er Elite-bronzemedaljehoppe i Dansk Varmblod og ud af den berømte Foldagerstamme. Mormor er ligeledes elitehoppe i DV og har fået sølvmedalje for afkom. I stammen ligger flere S-, A- og B-heste.

Mor Louisiana Foldager blev udtaget til landsfinalen for 2 års hopper.Som 3 års blev hun udtaget til eliteskue og fik tildelt bronzemedalje. Hendes datter Aquila Foldager kåret i RDH er solgt til Norge og hendes rytter Nora Katharine Tysnes rider norske lands- og elitestævner på hende. Hendes søn Santos Foldager er B-hest i dressur. Flere hoppeafkom kåret i RDH. Lousiana Foldagers helsøster Lonari Foldager er ligeledes kåret med Bronzemedalje og er B-hest i dressur. Hendes halvsøster er mormor til A-hest i spring Caprice Foldager. Hendes halvsøster Asta Foldager er ligeledes Elitehoppe og mormor til kåret hingst Akeem Foldager, Andreas Helgstrands nye hest der skal gå EM i Herning i August. Akeem er tidligere redet af Joachim Thomsen og blev sidste år nr. 2 i DM for seniorer på Broholm og vinder af Kür i Falsterbo juli 2012.

Føllets afstamning er næsten identisk med Akeem Foldager i det der er blodsammenfald på 84 % ved fem-leddet afstamning Dertil kommer den fantastiske Pari-stamme fra føllets far Freezbee-Pari, som var præmiehingst i DV i 2011.

Føllet blev udtaget til finalen ved følchampionat på Katrinelund, hvor Poul Gravgaard udtalte : maskulint, ædelt, højtstillet føl af særdeles god type, korrekt fundament, store rammer, smidig overlinie og tre særdeles gode gangarter.

 
 

[Salg] Din egen Akeem Foldager

Footloose Fly er klar til at flytte hjemmefra 1. oktober. Byttes ikke. Kun seriøse henvendelser.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1300983
F:
DVH 1080
(DV DK)
M: Louisiana Foldager
EBRDH 5506
(DV DK)
MF:
DVE 584
(DV DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 15 september 2013 kl. 11:46, og har været vist 6150 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider