Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Joyful Mr. Forest Walker

Billede
Billede
Billede
Billede

 Tennessee walker  
 Vallak
 6 år 
 153 cm
 Broget
Joyce var sat til at fole d. 3. maj og i går aftes d. 24. april, var der overhovedet intet at se på Joyce udover at hun havde let hævet yver. Så jeg skrev en fin besked på facebook om, at Joyce ikke skulle fole foreløbig.

D. 25. april om morgenen skulle jeg ud at cykle en tur med mor, men ville lige stille en spand med foder ned til Joyce. Da jeg kom ned med spanden, kom hun gående, men vendte om igen og stæsede ned i den anden ende af folden og kaldte. Det satte jo straks alarmklokkerne igang, og jeg styrtede ned i den anden ende af folden. For enden af folden er der en skov, og en bevægelse inde mellem træerne fangede mit øje. En lille hvid hale der piskede!! Den stakkels lille mand, må have lagt for tæt på tråden og så smuttet under da han skulle op at stå. Så mit første møde med bassen var, da jeg fandt ham stående i en busk inde i skoven (deraf hans kælenavn Bushy).

Joyce elsker ham højt og passer rigtig godt på ham, hvilket jeg er LYKKELIG for, da hun afviste sit sidste føl. Men denne gang er alt gået godt, og Bushy er allerede hele familiens stolthed og halvdelen af naboerne har allerede været på besøg for at kigge ;)

Han er super sød, men ikke helt tryg ved menneskelig berøring endnu. Det regner jeg dog med, at jeg hurtigt får ham vænnet til, skal bare lige finde et sted han gerne vil kløes... Haha!

16/5 2011
Bushy er nu en rigtig kælemås der elsker at bliver kløet og kommer hen til dig på folden med det samme. Han er sommetider så modig, at mor Joyce kommer hen og henter ham, for man skal jo ikke gå for langt væk!! ;) Haha...

OPDATERING 16/1 2012.
Bushy er nu en frisk og frejdig unghingst (okay meget ung, kun 8½ mdr). Han er en super skøn basse, som altid er frisk på at lære noget nyt. Lærenem, samarbejdsvillig og så en knivspids fræk, må være det der beskriver ham bedst ;)
Han kan uden problemer trækkes med og løftes hove på, og selvfølgelig få grime af og på
 
 
 
 
 
 
ID: HST 153944
F: Cloudchaser's Mr. Sugar
Tennessee Walking Horse
M: Yahoo's Beautiful Joyce
Tennessee Walking Horse
MF: Yahoo.Coin
Tennessee Walking Horse
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 05 januar 2014 kl. 13:17, og har været vist 126 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider