Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dushiku

Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 16 år 
 148 cm
 Lys skimmel
Se Vilkår
Jeg har født, men stort set samme situation! Så nu prøver jeg lige at søge igen.
 
 
 
 

[Part] Nord for Kolding, 3 forskellige heste

Halvpart tilbydes!

Vi bor midt i trekantsområdet. Nord for Kolding, imellem Almind, Sdr. Vilstrup og Herslev.

Jeg står i den situation, at være blevet gravid med tvillinger og kommer til at få en mere eller mindre kompliceret graviditet, hvor jeg har fået rideforbud! -Og jeg regner først med, at må sætte mig derop igen omkring december.

I første omgang får parten hesten "alene", men når jeg må ride igen, skal vi jo så deles om den. Jeg er der selvfølgelig i det daglige og vil også træne/hygge med dem fra jorden og forventer også at jeg må hjælpe evt. undervise en part.

Regner med det skal koste 600 kr. om måneden for en halvpart, og så er det op til parten, hvor meget du vil komme, dog max 3-4 gange om ugen. (evt. flere dage i den periode jeg ikke må ride, hvis du har tid/lyst)
Jeg forventer, at kunne ride hesten ca. 2 gange om ugen, når jeg kommer i gang igen. Men det håber jeg på vi finder ud af, når den tid er :-) Det kommer jo selvfølgelig også an på hvad hesten har brug for/udvikler sig til.

Jeg har pt. 4 heste. Så jeg leder efter en halvpart, til de tre af hestene, da jeg gerne vil beholde dem! Jeg regner med tiden bliver knap, når der først er babyer og 3 heste der skal holdes i gang, plus alt det andet. Derfor håber jeg også på, det er for en længere periode og vi i fællesskab kan få det bedste ud af hver hest.

Hesten er:

Dushiku:
Arabervallak, 12 år, skimmel, min ridehest indtil jeg fik forbud, redet rigtig meget i skoven/naturen, da han bliver trænet med distance for øje, nåede lige at starte en 45 km på ham, inden jeg ikke måtte ride mere.. Ellers går han dressur og elsker jordarbejde. Han er også blød- sensitiv- pleasende og kan stresse lidt.

Derudover har jeg også Khalida, Al Bushra og Semper Fari.
Alle hestene er avlet i min familie, så vi har haft dem alle fra små.

Lidt om mig/os/stedet:
Jeg er 32 år, uddannet landmand og arbejder som driftleder med grise, bor sammen med min kæreste på vores lille landsted, som vi er ved at renovere. Udover hestene har vi to Dexter køer, en hund, 2 katte og nogle fisk. Jeg har redet hele livet, fra GP dressur til 120 km distanceridt, spring, military, jagter m.m.

Hestene står hjemme, sammen med wt par opstaldninger, i alt. max 7 heste på ejendommen. Ny stald, løsdrift, 3 ha fold, ridebane, gode tur muligheder, opvarmet sadelrum, egen trailer, bla. 4 km til nærmeste ridehus (Herslev rideklub) og 6 km til stald Shamrock/Taulov ridklub.

Jeg/vi går meget op i at alle (dyr som mennesker) har det godt og trives. Derfor prøver vi også hele tiden at optimere det vi kan.
Jeg forventer et åbent sind og ridning på hestens præmisser uanset om du vil ride dressur, ture/distance, springe, lave jordarbejde, nusse/hygge m.m.

Det blev vist en lidt længere smøre jeg fik skrevet mig her, men håber det er til at forstå!! Jeg er dog bedre til at forklare i virkeligheden eller over telefonen, så vi kan jo snakkes ved hvis du vil høre lidt mere :-)

Mvh Sanne
 
 
ID: HST 153906
F: Kaster OX 27
M: Djarline OX 1177
MF: Kushiku OX 1333
Dressur: LA-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 07 november 2013 kl. 13:29, og har været vist 854 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider