Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørlunds Chagall

Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Vallak
 21 år 
 146 cm
 Lys skimmel
Jeg har mine to dejlige Connemare ponyer til at stå hjemme ved mine forældre. De er 20 og 18 år gamle, hedder Dinah og Chagall har været hhv. været tidligere dressur og spring ponyer. Vi har haft dem begge siden de var 4 år gamle og ønsker at de får det godt deres sidste dage. Desværre har mine forældre konkluderet at de ikke kan være hjemme ved dem mere så jeg søger et kærligt hjem til disse to fantastiske ponyer.

Dinah er 20 år gammel og dun farvet, hun elsker at komme en tur i skoven og kan sagtens trænes op til at kunne rides hyppigt på. Hun er ekstrem stabil og kan rides af ryttere i alle aldre og på alle niveauer. Chagall er 18år gammel og skimmel. Han er en meget sød pony som dog kan være lidt usikker på sig selv da han har været mishandlet som plag. Dette skal der tages højde for men så snart man bygger et tillids forhold op med ham elsker han at blive redet og komme med Dinah på tur og er en rigtig dygtig dressur pony. Han har desværre en lille smule sommereksem men det genere ham ikke alvorligt det har dog nogle kosmetiske følger da han klør sig i man og hale. Vi har dækken på ham i mitte sæsonen og dette mindsker kløen betydeligt.

De er begge kategori 1. Ponyer meget trafik sikre og venlige. Jeg ønsker et godt pensionist hjem til dem da de har betydet meget for mig. De vil rigtig gerne bruges selvom de er oppe i årene men de kræver næsten ingenting. Lidt kærlighed og noget godt foder så er de glade. De gives bort eller sælges til et godt hjem med alt udstyr inkl. Mit eneste ønske er at de finder et godt hjem og helst sammen da de har boet sammen de sidste 14 år og er meget sammentømrede.

Jeg skriver denne lange beskrivelse af ponyerne og forklare at Chagall har et par minusser da jeg kun ønsker seriøse henvendelse og da jeg ved at selvom der er et par minusser så er disse to ponyer guld værd og fantastiske. Dinah er den perfekte opstarts pony da man kan sætte en to-årig på hende, hun er ekstrem rolig og Chagalls lykke er gjord så snart man er god ved ham.
 
 

[Salg] Skovturshest, selvskabshest eller let ridehest

sælges med heste-pas vaccine i orden og alt udstyr

Pris: 1.000,00 DKK
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9607493
208333199607493
F:
CH 65
(CO DK)
M: Conny
C 713
(CO DK)
MF:
CH 21
(CO DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 02 juli 2013 kl. 22:37, og har været vist 228 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider