Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nirvana Bkure

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 8 år 
 147 cm
 Rød
Nirvana BKure, der til dagligt omtales `Lillemanden´, er en helt igennem skøn New Forest vallak som kun sælges pga. tidsmangel.

Nirvana er meget lærenem og elsker at lave noget og er desuden udstyrret med tre gode og taktfaste gangarter. Nirvana er en selvgående pony med et godt drive, der dog ikke løber fra sin rytter! Han er stabil på bidet og er herunder meget let på tøjlen. Nirvana er vandt til at gå dressur, i terrænet, på vej, blive longeret både med indspindinger og i pessoa longe, blive løssprunget og er lige påbegyndt springningen, hvilket han synes er fantastisk! Derudover er Nirvana utrolig nem at håndtere i dagligdagen og når han er i byen - herunder har han været til flere skuer, været selskabspony til stævner og flyttet opstaldningssted nogle gange.

Nirvana er ud af en top-præstationsafstamning, der både har gjort det super godt inden for dressur, spring, military og i avlen.

Nirvana er ponyen der både egner sig til den rutinerede og lidt ældre rytter samt den lidt mindre pige/dreng, der for første gang skal have en pony og som ønsker en ponyven i mange år. Min søn på to år har siden 2 måneders alderen ofte "redet" på `Lillemanden´ og de to unge drenge er pot og pande, så hvis du som forælder ønsker en pålidelig pony til dit barn, så er Nirvana den rette.

Kom og prøv en tur på den aller dejligste Nirvana, hvor du er velkommen til at prøve ham i dressur, spring og/eller ride en tur i terrænet med mig. Jeg har hans mor stående i samme stald, som I kan se og, hvis I ønsker det kan jeg maile billeder af hans forældre mm.

Ring til mig - Natasja Borges Kure (ejer og rytter 29år) og hør nærmere, hvis du ønsker flere detaljer eller ønsker at komme og se Nirvana BKure.

 
 

[Salg] Skøn allround pony

Nirvana er passet med smed, vaccination og ormekur og han har bordeaux hestepas. Nirvana er på nuværende tidspunkt forsikret hos First Horse.

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem interesserede købere.

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333NF0900592
F:
HE.STB. 224
(NF NLD)
M: Niobe Hippios
NFR 1962
(NF DK)
MF:
NFHR-E 108
(NF DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 27 juni 2013 kl. 22:33, og har været vist 2019 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider