Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cawan

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Vallak
 7 år 
 155 cm
 Mørk skimmel
Cawan er bare en helt vidunderlig dreng. Han er født og opvokset hos Husted Arabians, hvor han er blevet passet med alt. Man kan ikke lade vær med at blive forelsket i den søde dreng. Han er utrolig samarbejdsvillig og prøver at gøre alt for at gøre sin rytter glad.

Cawan er en rigtig ned i lommen hest - han nyder at være i hænder og trives godt med alle andre heste, men kan også sagtens gå alene. Han har helt korrekte ben og hove og har en god fylde - der er noget hest under en når man rider. Når man har ham løs elsker han at vise sig frem og på fold kommer han altid først når man kalder. Cawan betyder - Bedste ven, hvilket helt sikkert passer til den skønne dreng.

Han er fyldt 3½ og er lige blevet tilredet, hvilket han bare er utrolig cool til og kan rides ude og inde, på tur med andre eller alene uden problemer, i alle gangarter. Lige nu er han 155 cm men forventes at vokse et par cm endnu. Desuden virker han større pga. massefylde. Han løsspringer med god stil og syntes det er rigtig sjovt. Ideelt distance emne, han er meget selvgående og ligefrem hest.

Cawan er efter den afdøde El Sid som har gjort det helt fantastisk i araberavlen, han er bla. far til UL Sit Parma som blev sølvchampion unghoppe i Paris 2012. Hans mor Chanel har også været med helt fremme i show og avl.

 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 153727
F: El Sid
Fuldblodsaraber
M: Chanell
Fuldblodsaraber
MF: Wan Kahli
Fuldblodsaraber
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 12 juli 2013 kl. 21:30, og har været vist 1170 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider