Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Natasja

Billede
Video
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 13 år 
 168 cm
 Mørkebrun
Dejlig hoppe efter Lami Søndervang.
Natasja er født i 2004, og hun er 168 cm høj. Hun er startet op til LA4 og har helt sikkert kapacitet til mere med den rigtige rytter. Hun startede Oldenborg DM finale i Middelfart i august 2015. Hun har tre gode gangarter, og hun er meget lydig. Hun ELSKER skovture - med andre eller alene. Hun er vant til trafik og er i det hele taget en nervefast dame, der kan rides af såvel børn som voksne (min egen datter har redet hende siden hun var 8 år). Hun står pænt ved klipning, smed etc. Er nem at læsse. Hun er en elendig springhest :)
Hun er ny-vaccineret og har lige fået raspet tænder. Hun går med 4 sko.
Natasja har fået konstateret allergisk bronkitis, der dog ikke har nogen videre betydning for brugen (hun fik konstateret lidelsen for snart 5 år siden). Hun har brug for en vel ventileret stald, wrap - og lidt hensyn under opvarmning inden dressuren (hun rømmer sig - hoster ikke). Ligeledes klør hun om sommeren - og skal behandles som eksem hest.
Med andre ord er det en hest, der kræver lidt ekstra pasning/ tilsyn - men hvis man tager de nødvendige hensyn, får man en virkelig god hest for små penge. Hun fungerer fint på halmstrøelse. Der er lavet en analyse af allergien ved blodprøve. Alt udstyr - inkl. Windsor Elite dressursadel og en masse dækkener medfølger. Sælges kun til rytter, der er parat til at tage de nødvendige hensyn.
Pris: 25.000,- kr.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333200403505
F:
OLH 708
M: Musse
9508934
Dressur: LA-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 januar 2016 kl. 09:16, og har været vist 2918 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider