Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ringsdalsgaards Cavanaux

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Vallak
 10 år 
 163 cm
 Rød
Cavanaux er en fin vallak som er efter Kærgaardens Margaux. (Margaux har været startet i MB.MA på distrikts-og landsplan.) Han er fra 2007. måler, 1,63 i stang. Han synes dog større under rytter. Jeg har selv tilredet ham og haft ham siden han var tre år gammel.
Han er en utrolig dejlig hest med stor personlighed. Cavanaux er altid samarbejdsvillig og let ridelig, han kan nemt stå stille en uge uden at man kan mærke det på ham.
Han har ikke været til så mange stævner men jeg har formået at starte ham i LC-LB Spring og startet en enkelt LA2 Dressur. Hvilket han klarede ganske glimrende, han er super fin at have med på stævnepladsen.
Pt. Kan han i dressur, øvelser på LA niveau. Som, schenkelvigninger, versader, kontragallop, anspring fra skridt, chancementer, og tilbagetrædning.
I springning viser han en fin teknik og har masser af gå-på-mod! til træning har han været sprunget på LB-LA niveau, men har kapacitet til mere.
Han går fint i trailer, er trafiksikker og er vant til vandspiltorv, hunde og børn.
Pt. Bliver Cavanaux ikke redet så meget, grundet af min uddannelse, som tager al min tid. Derfor har jeg valgt at sælge ham, da han fortjener at komme med på stævnepladserne.
Det ses også på Cavanaux' mave at han pt. ikke bliver redet så meget, han er blevet lidt rund hen over sommeren, men intet som ikke kan rides/trænes væk igen!
Han er passet med, smed, ormekur og vaccination. Og har selvfølgelig hestepas. (han kan ikke komme på prøve, men man er velkommen til at komme og prøve ham så mange gange man vil) Handelsundersøgelse bliver betalt af sælger. (Cavanaux har en vorte lign. ting mellem benene som skal skæres væk og derefter brændes så dette ikke vil komme igen, hvis han bliver solgt inden fluerne er væk, står dette self. på sælgers regning!)
Realistisk bud modtages gerne.
 
 

[Salg] Spring/dressur emne

Privat handel
Handelsundersøgelse bliver betalt af sælger.
Dækkener og andet kan evt. købes med for merpris.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 153635
F: Kærgaardens Margaux
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Ryttergaarden Ravnkilde
Senest rettet 15 september 2013 kl. 17:00, og har været vist 9957 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider