Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Salome

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frederiksborger  
 Hoppe
 17 år 
 157 cm
 Rød
Søger en sød heste pige, som kunne have lyst til at have part på min hest Salome.

Jeg vil rigtig gerne give en pige - som ikke har muligheden selv - for at få "sin egen hest". Der vil ikke være nogle begrænsninger for hvad du må lave, så længe det er til gavn for Salome. Jeg søger også en pige, som har lyst til at bruge tid sammen med os andre, og evt. har lyst til at ride en tur i ny og næ. Vi bor ca. 800 m. fra stranden og ca. 1,5 km. fra sommerhus område.

Salome er en fantastisk sød hest på ca. 157 cm - Frederiksborg/Dansk Varmblod bladning - med masser af potentiale, men jeg får desværre ikke tiden til at være hos, eller udnytte hende - pga. uddannelse - så jeg har derfor besluttet mig at søge efter en sød pige, som har lyst til at komme og ride og hygge om Salome, og give hende den tid og kærlighed hun fortjener.
Salome går en lc i dressur, men har potentiale til mere. Hun har stået stille i 2-3 måneder, så der er nok lidt der skal opfrisk-es. Hun har sprunget en Lc, men var begyndt at springe en Lb . hos forrige ejer. Hun har også gået flere stævner hos forrige ejer, og dette er også en mulighed, hvis det har interesse. Salome er 100% trafiksikker og kan godt rides ud alene, men er ikke trailervant, så det skal der nok trænes lidt på, hvis du skulle have lyst til at starte et stævne.

Salome står privat hos os i Odsherred, sammen med vores 3 andre ponyer. Vi har ridebane + gode tur muligheder. Du vil få frie hænder i det daglige, faste dage, samt et hyggeligt imødekommende miljø. Der er plads til at du evt. kan have dit eget udstyr til Salome liggende, hvis det skulle have interesse.

Synes du at det måske lyder som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig privat, så jeg kan uddybe mere, og vi kan få en nærmere snak omkring dine/mine forventninger. Kig gerne Salomes profil på hestegalleri, for mere info omkring hende.

Salome lånes ikke ud.

Glæder mig til at høre fra dig. (-:

Mvh. Michelle og Salome.
 
 
 
 

[Part] Skøn hest søger part

Du skal have erfaring med heste.
Du skal helst være nogenlunde jævnaldrene med mig ( Jeg er 17 år ) - ikke en krav, hvis du opfylder de andre krav.
Du skal have lyst til at være med til de daglige opgaver, når du er her. ( eks. Udmugning, fodring osv.)
Du skal følge de retningslinjer der bliver sat.
Du skal ikke betale noget for at ride Salome, men du skal selv betale for rytterforsikring (-:
 
 
HesteData Google
ID: 208333200009357
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 24 maj 2013 kl. 17:03, og har været vist 614 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider