Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rathilda Renske B

Billede
Billede
Billede
Billede
 Frieser  
 Hoppe
 12 år 
 163 cm
 Sort
Utrolig dejlig hest. Kan det grundlæggende i ridning og uddannes pt herfra. Har 2016 startet stævner i LD og LC med sin part Laura. Når vi ikke rider ture, arbejder vi pt primært med balance/bæring, volter, anspring, halve parader ect.) Det er en WOW hest. Virkelig lækker trav. Er af den moderne slanke sports Frieser type. Har et godt temperament energisk på den gode måde. Hun har et grundlæggende roligt og venligt sind og kommer dig ALTID glad i møde på folden. En hest der stoler meget på sin rytter og som gerne vil lære. Derfor lægger jeg også vægt på ikke at svigte denne tillid. Sød på tur alene meget tilllidsfuld og kontrollerbar. Hun kan kigge på 'farlige ting' og pruste, men når du så siger OK så er det OK ;). Hun er tilredet sent, idet hun har været brugt i avlsøjemed. Hun er højt kåret 1. Præmie STER. 2016 i fol med sit 3. føl.
 
 
 
 

[Part] Dejlig frieser søger sød part solrød/jersie.

Ønsker du at have hest men har ikke tid og råd ? Jeg søger en part (min. 15 - 16 år ) som vil elske at have en hest som om det var sin egen min et par dage om ugen. Du skal have din grundlæggende ridning godt på plads og være tryg ved heste og ved at ride - også alene. Hesten knytter sig meget til sin rytter, den kan ride let dressur, ride ture alene, til stranden ( elsker at komme i vandet ?) og ride ture med andre. Den har ikke prøvet at springe. Du passer hesten som om det var din egen og indgår i de daglige pligter på stedet.

Det er en sød følsom hest, som gør alt for sin rytter. Jeg søger part fordi jeg ikke har tid nok i hverdagen til at ride og træne den. Det er vigtigt du er 'mobil' og kan cykle/køre herud - der kører bus i hverdagen fra S-tog i Solrød, hver time men ikke i weekend.

Det forudsættes, at du er ansvarsfuld, stabil, pligtopfyldende - også når det blæser, regner og sneer ;) og at du gerne ønsker part i en længere periode.

Hesten knytter sig til sin rytter. Det er en følsom hest som har brug for en rolig og selvsikker rytter - jeg foretrækker en part der brænder for heste, som vil gå op i sin ridning og som kan ride med mindst mulig indvirkning på hesten og derved lære den nyt - den er lærenem.

Vi har en underviser som kommer på stedet ugentligt. Afh af dit niveau foretrækkes en part, som ønsker at får undervisning min. 1-2 gange pr mdr (du betaler direkte til underviser 125 kr pr. gang)

Du har hesten min. 2 dage om ugen. Vi har en dejlig drænet ridebane med lys. Der er 6 piger på stedet og en god afslappet stemning. Nogle gange rider vi på ture sammen primært stier/marker/ små veje og længere ture til stranden. Jeg lægger vægt på at du rider/longerer stort set hver gang du kommer så hesten kommer i form igen ;) - derudover blander jeg mig ikke meget i din omgang med hesten ;)

Interesseret ? Så skriv lidt om dig - hvor meget du har redet, hvilket niveau og hvad du forventer af en part og gerne hvad du kan bidrage med ifht udvikling af hesten - skriv også hvor du bor ( det er fordel for alle, at du bor relativt tæt på )

Pris fast 495 kr./mdr - 1 mdr depositum.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 528004200501624
F: Doaitsen 420   Link
Frieser
M: Beike van't Oldamt
Frieser
MF: Anton 343
Frieser
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 27 december 2016 kl. 17:52, og har været vist 5624 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider