Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Estampa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 9 år 
 154 cm
 Mørk skimmel
Estampa er en meget unik hoppe på alle måder. Hun er drømmen der næsten løb ud mellem mine fingre, men som mirakuløst endte med at komme til stutteriet alligevel.

Jeg har leaset Estampa fra Norge for at trække et føl på hende i sæsonen 2012-2013. Mit højeste ønske er at få et hoppeføl efter hende og da der kom et hingsteføl i 2013 + at jeg købte hendes hingsteføl fra 2012 med da jeg leasede hende, fik jeg heldigvis muligheden for at lease hende et år mere, så Estampa forbliver i Danmark i sæsonen 2013/2014 og så krydser vi lige alt hvad vi kan for at det lykkes at få en pige efter hende.

Estampa er helpolsk og ud af den nok mest korekte hingst der står i Polen, Gaspar (Emigrant x Gaskonia/Probat). Estampas mor er datter af selveste Elandra (Monogramm x Erlanda/Eukaliptus x Emigracja). Hoppelinjen er noget af det mest eftertragtede polske hoppemateriale der pt. findes. Estampa fører dobbelt tilbage til den legendariske Emigracja både gennem hoppelinjen men også via hendes farfars mor Emigrantka (Eukaliptus x Emigracja), som også er datter af Emigracja.

Hun er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse og jeg er dybt taknemmelig for at det hele kunne lade sig gøre at få hende her til stutteriet.
 
 
 
 

[Part] Hjælp på mindre stutteri Skrødstrup/Mariager

Jeg søger efter en pige eller to, som har lyst til at komme og hælpe et par gange om ugen med mine to hopper og to føl + ungheste. Der er pt ingen ridning, da hopperne udelukkende går som avlshopper, men der er masser af træning med både føl og ungheste. Der er mulighed for at komme med til kåring samt at lære en masse om avl og hvad der følger med, måske er der endda mulighed for at overvære et føl komme til verdenen til næste år.

Parten er gratis, men til gengæld forventer jeg at du er stabil og overholder aftaler. Du skal have erfaring med håndtering af heste, men du vil aldrig komme til at være alene med hestene. Du er mellem 14 og ? og du skal selv have mulighed for at komme til Skrødstrup ved Mariager.

Du kan ringe i hverdage efter kl 16 eller i weekender hele dagen.
 
 
ID: HST 152887
F: Gaspar   Link
M: Echidna   Link
MF: Ararat   Link
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Anette Vildal
Senest rettet 09 juni 2013 kl. 17:41, og har været vist 491 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider